Gå til innhold

Sukker demper alkohol-effekt?


Sigga

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Leveren forbrenner alkohol fortere hvis man gir den masse fruktose, men det har også sine bivirkninger.

Fruktose og sukrose (vanlig sukker) er to forskjellige stoffer, så det hjelper ihvertfall ikke med vanlig sukkervann.

http://www.shdir.no/rusmidler/fakta_om_alk..._i_kroppen_7815[/url] ']Det er også en utbredt misforståelse at kraftig mosjon, badstubad, kaffedrikking og mer drastiske tiltak kan øke alkoholforbrenningen. Ikke noe av dette holder imidlertid stikk. Vi kjenner ikke til noe virkningsfullt sikkert middel som øker forbrenningshastigheten. Store inntak av fruktsukker (fruktose) kan øke alkoholforbrenningen, men da skjer det samtidig også biokjemiske endringer i leveren som kan være uheldige.
Lenke til kommentar

Altså, Alkoholen forsvinner ikke når du blander den ut, du får bare mindre mengder i det av gangen. Hvor full du blir spørs på hvor mange % det er, vekten din og tiden du konsumerte det på. Så en person som drikker veldig mye rent sprit på veldig kort tid vil nok bli fullere enn en person som drikker blandet sprit på like kort eller lengre tid. Men dere får i dere like stor mengde alkohol, og hvis dere drikker opp på like lang tid, dere er lik i vekt så satser jeg på, i teorien at dere blir like fulle.

 

Husk at det finnes personer som er mer resistanse mot alkohol, og ikke blir like full uansett hva du gjør. Det spørs også på humøret du er i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...