Gå til innhold

Egen mening om den som er best av Xbox 360 og PS3


morten111340

Anbefalte innlegg

Jeg syns det egentlig sier seg selv hvem som er best. Hvertfall spillene og grafikk. Når du kan få maks 40 GB inn på en HD-DVD og du kan snart ha 200 GB på en blueray disk så dier det seg selv at de fleste spillene til PS3 blir lengre og de har bedre grafikk.! Men jeg tror faktisk at PS3 sitt live system blir minst like bra som Xbox Live.!

Så jeg tror at PS3`n blir bedre og får bedre grafikk. Og det er faktisk bedre grafikk-kort på PS3 enn Xbox 360!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ingen tro på blue ray formatet. Formatet kommer nok snart til å dø ut og HD DVD kommer til å regjere.

Det at platen kan ta mer enn dobbelt så mye plass er jo sikkert vel å bra det, men det hjelper lite når flertallet av de store selskapene går for HD DVD(mulig det har forandret seg, om dette er tilfellet beklager jeg)

 

Nei, blue ray går nok snart inn i rekken som nok et mislykket format forsøk av SONY(for de som ikke kjenner SONY's historie ang. formater så kan jeg nevne; BETAMAX, MINIDISC og det nye UMD. Både beta og minidisc var overlegne de daverende formatene(video og cd) men det hjelper så lite når de store selskapene støtter formatet. UMD kunne egentlig vært ganske vellykket som et format for bærbare spillere, men når SONY er så dumme at de gjør formatet PSP eksklusivt så ber de jo om å mislykkes.

 

Eneste muligheten jeg kan se til at blue ray overlever er at spillere som støtter begge formatene blir utbredt. Da kan _muligens_ blue ray ha en sjanse til å overleve et par år fremover.

 

Edit, ang. kampen mellom PS3 og 360 så synes jeg det ser ut til å ligge nokså jevnt. Jeg skal iallefall ha meg en Wii nå i første omgang så blir det muligens en PS3 eller 360 litt senere når spillene begynner å bli bedre på begge konsollene(ja jeg er klar over at det allerede er kommet et par gode spill til 360, men jeg føler for å gi PS3 en sjanse før jeg bestemmer meg :p )

 

*Edit 2, fikk ikke med meg at det var snakk om blue ray discer til spill her. Til spill så kan blue ray leve ganske lenge(iallefall så lenge PS3 er ute på markedet) Men som et filmmedie så er det så godt som dødt)

Endret av Gandalf the Grey
Lenke til kommentar

Blueray blir entusiast formatet "nok en gang"--

 

hd-dvd blir mye billigere og det er utrolig hvor mye det har å si. Du kan sammenligne blueray og hd-dvd med salget av indrefilet på meny og tilbud på røkt kjøttpølse på rimi..

 

Ingen tvil om at rimi vinner her i antall salg samt standarden for hva som serveres på norske spisebord :tease:

Endret av _richter_
Lenke til kommentar
Jeg syns det egentlig sier seg selv hvem som er best. Hvertfall spillene og grafikk. Når du kan få maks 40 GB inn på en HD-DVD og du kan snart ha 200 GB på en blueray disk så dier det seg selv at de fleste spillene til PS3 blir lengre og de har bedre grafikk.! Men jeg tror faktisk at  PS3 sitt live system blir minst like bra som Xbox Live.!

Så jeg tror at PS3`n blir bedre og får bedre grafikk. Og det er faktisk bedre grafikk-kort på PS3 enn Xbox 360!

7310467[/snapback]

 

Nå trur eg det største spelet som er laga ligger på 16GB da så att dei hopper opp til 200GB dei neste åra nekter eg og tru.

Og spel som er på 200GB må jo nesten etter all sannsynlighet koste ein del meir å lage som igjen gjer det dyrere å kjøpa...

Eg trur DVD holder seg til spel ein del år til eg...

Lenke til kommentar

En annen fakta er at man ikke nødvendigvis trenger å laga spillet på bare én dvd! Men foreløpig så er det ingen spillprodusenter som har råd til å lage spill på oppmot 200 gb! Å skulle de gjøre det, vil jo spillene koste 1500 kroner.

 

Men vi får la tiden bestemme, jeg gidder ikke ta favorittside hvertfall, de har begge formatene hver sine gode sider!

Lenke til kommentar

En dobbeltslag HD-DVD tar 30 GB, mens en dobbeltslag Blu-ray tar 50 GB. Firedobble lag KAN komme i fremtiden, men det er bare bullsit det du sier om at det maks 40 GB på HD-DVD og 200 på Blu-ray. Det finnes ikke engang Blu-ray med firedobbelt lag(100 GB), så det skal godt gjøres med åttedobbelt!

 

Skjermkorta er så og si like brae, og det sony sier om at Cell prossesoren kan komme opp i 218 gigaflopp er også feil, når den bare klarer 73.4 Gigaflopp på ALLE de 8 prossesorene! Dvs. den vil gå under 70 Gigaflopp. ikke bare det, men for å sammenligne så hadde PS 2 større ytelse i flopps enn X-box, alikevl kjørte x-box best.

 

360 har mer sikker CPU, og kan muligens greie 100 gigaflopp og alikevel ha samme ytelse i forhold til floppsa som vanlig x-box.

 

Det med at PS 3 sitt skjermkort tar 1,8 terraflopp er også bare bullshit, når brutterns X1900XTX bare går litt over 500 GIGAFLOPP!

 

Skjermkortet i 360 er like kraftig som det i PS 3, hvis ikke kraftigere. Det bygger til og med opp på en prototype av Ati sitt Direct X 10 kort.

 

Begge konsollene er så og si like brae, den eneste forskjellen er at kontrollene til 360 er bedre(mener nå jeg) og at PS 3 koster dobbelt så mye, samt at flere kompanier som bare lagde spill til PS 2 har valt å lage til 360 og. Jeg mener 360 er best!

 

Her er litt info:

http://dpad.gotfrag.com/portal/story/35372/?spage=1

Lenke til kommentar

personlig syns jeg 360 er best nå, men jeg er kanskje litt biased siden jeg har 360 selv. er dog ingen xbox fanboi, har hatt både ps1 og ps2 i årevis.

 

gi ps3 litt tid så vil nok den få vesentlig bedre spillutvalg den og. men den er fremdeles alt for dyr for min smak, jeg er ikke interessert i blu-ray.

 

en ting jeg liker veldig godt med 360 er kontrollene, de er de beste jeg noensinne har brukt uten tvil.

 

den har og vilt mange bra ( jeg føler på meg at de vil bli bra :p ) spill på vei spør du meg; ( ja, mange her er nok multiplatform )

 

- assassins creed:

img_44f72837d3904.jpg

 

- alan wake

img_44f7221b8e950.jpg

 

- bioshock

img_44f820fb3b62a.jpg

 

-forza 2

img_44f82152dd194.jpg

 

-pgr 4

 

-halo 3

img_44f73ec336d45.jpg

 

-lost planet

LP1.jpg

 

-mass effect. (ser vilt lovende ut, unreal engine 3, lages av bioware som står bak KOTOR + + )

img_44f71267f0470.jpg

 

- halo wars kan bli bra, vet lite om det enda.

s30879_360_1.jpg

 

-elveon ser ut til å kunne bli bra.

img_44f82111d0762.jpg

 

bilder: fra http://www.vgb.no/13148/perma/97576 med unntak av noen få fra google bildesøk.

Endret av Thomas_H
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

#8 og #10 har herved avvæpnet #1.

 

Det #1 sier i posten sin viser bare at han er et offer for Sony sitt fantastisk dyktige markedsføringsmaskineri, hadde MS benyttet like mange skitne triks som Sony, hadde det ikke vært noen tvil om hvem som hadde vunnet denne generasjonen.. men men MS har også noen svin på skogen, men langt fra like mange som sony.

 

MS sin konsoll leverer alt den den i utgangspunktet lovte. At Sony sin leverer alt det den har lovt, er vel på dette tidspunktet et definitivt nei.. nei.. nei.. Men den leverer i bøtter og spann.. bare ikke badekar og baljer som Sony ville ha det til.

 

Sonys PS3 og MS Xbox360 har begge sine fordeler og ulemper, og er stort sett likeverdige. Noen liker mora og noen liker datteren.

Jeg setter dattera med timeglass kroppen framfor den digre bulende mora.... ;)

Lenke til kommentar

Pr. Akkurat nå så nyter jeg 360 og Gears of War i fulle åndedrag, akkurat som jeg vet jeg vil nyte både Zelda på Wii, og Metal Gear Solid på PS3. Poenget mitt er at når maskinvaren yter såpass likt (360 og PS3) er det spillene som avgjør hvilken konsoll man foretrekker. Jeg har såpass greit med penger at jeg velger å kjøpe alle konsollene for å ikke gå glipp av noe (litt teit å være så hardnakket fanboy at man går glipp av et bra spill bare for å ikke støtte "fienden").

Forøvrig synes jeg at PS2-kontrolleren er mye bedre enn 360 sin, jeg mener hvorfor i huleste kan ikke analogspakene være plassert likt for begge hendene?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789
Jeg syns det egentlig sier seg selv hvem som er best. Hvertfall spillene og grafikk. Når du kan få maks 40 GB inn på en HD-DVD og du kan snart ha 200 GB på en blueray disk så dier det seg selv at de fleste spillene til PS3 blir lengre og de har bedre grafikk.! Men jeg tror faktisk at  PS3 sitt live system blir minst like bra som Xbox Live.!

Så jeg tror at PS3`n blir bedre og får bedre grafikk. Og det er faktisk bedre grafikk-kort på PS3 enn Xbox 360!

7310467[/snapback]

 

 

det hjelper lite når ps3 ikke har noen kule spill, som jeg kan se ennå.

for og si det sånn. det derre spillet fall of men, kan man leve uten å ha spilt.

GeOW kan man ikke leve uten å ha spilt

og nextgen handler like mye om kompression som bra grafikk.

så plass på en dvd eller bluray burde ikke ha noe og si for en konsoll.

 

man må også tenke på pris, ps3 har en lattlig pris for en konsoll. både spill og konsoll.

Sony kommer neppe til og matche XBL.

 

og det er faktisk ikke bedre grafikk kort i en PS3.

det eneste som er "bedre" i en PS3 er CPU.

X360 har mer ram, bedre GPU.

360 har også et bedre utgangspunkt i CPU siden den har 3 fysiske kjerner. PS3 har 1.

 

de fleste spill utviklere liker 360... lettere og utvikle for, derfor bedre spill, bedre grafikk osv..

 

men i bunn og grund er det spillene som kommer til konsollen som avgjør hvem som er best... derfor Xbox 360.

Endret av Slettet+981234789
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
200GB på blu-ray? Når skjedde det?... Sist jeg sjekka var rundt 60GB maks. på blu-ray, men.

7517312[/snapback]

 

de har faktisk klart å lage en blu ray plate som kan inneholde 200GB, men dette er nok på prøvestadiet enda, tror det tar en tid før det kommer på markedet!

 

Og tviler sterkt på at det blir laget spill som kommer på slike plater, da bør de nok lære seg litt mer om komrimering!

Endret av mX
Lenke til kommentar

Selv om det er 200 GB på Blu-ray skive betyr ikke at man får bedre grafikk og lenger spill. Jeg har 1 TB plass på dataen min, men har jeg sett spill som krever det? Nei.

 

Husk at man skal utvikle disse spillene å, det er ikke bare å si; Vi har bygd en maskin med 15 Ghz og ti stk. 8800 GTX som kjører i SLi, lag verdens beste spill til oss.

 

Også må du komme med kilder på at PS3 har bedre GPU enn 360, selvom det har blitt tatt opp utalige ganger før.

Endret av Bertelsen
Lenke til kommentar
Jeg syns det egentlig sier seg selv hvem som er best. Hvertfall spillene og grafikk. Når du kan få maks 40 GB inn på en HD-DVD og du kan snart ha 200 GB på en blueray disk så dier det seg selv at de fleste spillene til PS3 blir lengre og de har bedre grafikk.! Men jeg tror faktisk at  PS3 sitt live system blir minst like bra som Xbox Live.!

Så jeg tror at PS3`n blir bedre og får bedre grafikk. Og det er faktisk bedre grafikk-kort på PS3 enn Xbox 360!

7310467[/snapback]

 

det spekuleres i om at pga. Online delen til PS er gratis og åpen for alle så er det uungåelig at den ikke etterhvert blir større en MSLive.

 

Mens MS går får en lukket platform hvor de skal monopolisere og kapitalisere på hver eneste smule så går sony dem stikk imot med en "åpen for alle" approach

 

Her tror jeg mange utviklere øyner en sjanse til å lage ett navn for seg selv, istedenfor å havne i MS sitt omfavn og lukkede rammeverk...

 

Sony har virkelig "tatt den helt ut" denne gangen med Linux og gratis online

 

BOOM! Headshot!! :whistle:

Lenke til kommentar

Nå har det seg slik at Blu-Ray formatet faktisk ser ut til å vinne. En god del film studioer og distributører ser ut til å like dette formatet, og dersom også pornoindustrien velger Blu-Ray, noe de så langt ser ut til å gjøre, så er det nesten bankers at Blu-Ray vinner. Det selges fortsatt mye porno på discer og diverse medier, til tross for Internett, så det er et stort marked. Men ingenting er vel helt sikkert, mye kan vel ennå skje.

 

Uansett, om dette totalt sett er nok til å få folk til å hoppe fra vanlig DVD og over til nytt format er ikke kjent ennå. Så selv om Blu-Ray i utgangspunktet vinner over HD-DVD, eller vice verca for den saks skyld, er det fortsatt ikke sikkert at folk kommer til å hoppe på bølgen. Mulig at formatkrigen rett og slett kom litt for tidlig. :hmm:

Endret av LioKaiser
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...