PC^2020 Skrevet 17. november 2006 Del Skrevet 17. november 2006 Hei, er det noen her som har en god oppskrift på hvordan man lager en god Hot n'sweet/tyrkershot? takker for svar på forhånd Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Knuser tyrkisk pepper og trakter det gjennom kaffetrakteren med vodka Lenke til kommentar
Hekkerboi Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 hvorfor ikke bare kjøpe ferdig? Lenke til kommentar
Sigmund_Freud Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 (endret) Hva med litt forandring? Fisherman: Du trenger 20-25g Fisherman's Friends per dl vodka (dvs. åtte-ni pakker per liter). Det beste er en vodka uten tilsatt smak og original FF eller den med mint. Fremgangsmåte 1 (best resultat?): Tilsett hele FF mens vodka'en ligger i vannbad. Fremgangsmåte 2 (for den late): Tilsett hele FF og snu opp/ned på flaska daglig i noen dager. Fremgangsmåte 3 (for den med dårlig tid): Tilsett knuste FF og vend flaska utålmodig en til to timer. Selv liker jeg best Finlandia og FF med smaken 'ekstra frisk mint uten sukker'. Bruker enten andre eller tredje fremgangsmåte. (Du finner Fisherman på polet også, men den i Norge har bare 21%.) Endret 19. november 2006 av Sigmund_Freud Lenke til kommentar
Orjanp Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Her er en lignende tråd. Lenke til kommentar
Sigmund_Freud Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Her er en lignende tråd.Tråden du viser til er på Off Topic, dette er mat og drikke. Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 (endret) Trenger da vitterlig ikke å knuse Tyrkisk Pepper. Du trenger: - 1 flaske 0,5l Smirnoff 40% - 2 vanlige poser tyrkisk pepper How to: - Hell over i et glass / drikk ca. 1,5dl av Vodkaen. - Fyll Vodkaflasken med en pose Tyrkisk Pepper-drops. - Rist som en jævel. Skal ikke ta så altfor lang tid før alt er oppløst. - Smak på den. Syns du det smaker fortreffelig? Isåfall spar den siste posen. - Ønsker du en enda heftigere og tykkere lakris/salmiakksmak så blander du oppi den siste posen. - Rist som en jævel, kan ta noe lenger tid denne gangen, naturlig nok. Sett i kjøleskapet, eventuelt fryseren Edit: Leif Endret 20. november 2006 av Andreasfe Lenke til kommentar
Orjanp Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Her er en lignende tråd.Tråden du viser til er på Off Topic, dette er mat og drikke. 7314912[/snapback] Javel. Hva har det med saken å gjøre? Begge omhandler det samme. Ørjan... Lenke til kommentar
kdog Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Knuser tyrkisk pepper og trakter det gjennom kaffetrakteren med vodka 7314707[/snapback] Lykke til med å ødelegge trakteren og fordampe spriten, da ... Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 *snip* 7315565[/snapback] Det er knallgodt, og beste tyrkeren jeg har smakt hittil (: Lenke til kommentar
StaBBer Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 hvorfor ikke bare kjøpe ferdig? 7314757[/snapback] Jeg synes det blir for tynt, og at hjemmelaget rett og slett smaker mer av det gode. Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 20. november 2006 Del Skrevet 20. november 2006 Knuser tyrkisk pepper og trakter det gjennom kaffetrakteren med vodka 7314707[/snapback] Lykke til med å ødelegge trakteren og fordampe spriten, da ... 7316111[/snapback] Jeg var nok ikke så veldig seriøs, men var en venn av meg som gjorde det en gang. Funket greit nok hvis du ser bort i fra at kaffetrakteren måtte hives etterpå. Mulig en del alkohol forsvant også, men akkurat det tror jeg han vennen min bare hadde godt av. Lenke til kommentar
Wornock Skrevet 20. mai 2009 Del Skrevet 20. mai 2009 Tenkte jeg skulle mekke med Hot and Sweet etter jeg hadde lest på denne tråden... Bare lurte på en ting; Når du har blandet spriten med den smeltede tyrkisk pepperen, og når dette kjøles ned vil det enda være en flytende masse eller blir den stiv/tykkflytende og klissete og vannskelig å få ut av flasken? Håper på raskt svar:P Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 20. mai 2009 Del Skrevet 20. mai 2009 (endret) Er flytende, men med to poser blir det selvfølgelig litt tykkere, men ikke noe tykkere enn ublandet saft. Når jeg tenker meg om kan det kanskje være lurt med 50% Vodka. Man må jo kvitte seg med litt for å få plass til sukkertøyene. *Edit: Var kanskje ikke raskt nok for polturen i dag? Endret 20. mai 2009 av Andreasfe Lenke til kommentar
Wornock Skrevet 21. mai 2009 Del Skrevet 21. mai 2009 Joda, det går fint:P Men har en 22%kalinka liggende, tror jeg prøver å lage med den først og så skaffer jeg meg noe 40%til en annen gang;) Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 21. mai 2009 Del Skrevet 21. mai 2009 Med 22% vil det nok kreves en god del mer risting enn med vanlig Vodka. Du kan jo eventuelt dælje til posen med en hammer eller noe for å knuse, så du slipper å riste så mye. Lenke til kommentar
Wornock Skrevet 21. mai 2009 Del Skrevet 21. mai 2009 Tenkte jeg skulle smelte de med litt vann, og når det har kjølt seg ned blander jeg kalinkaen inn... Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 22. mai 2009 Del Skrevet 22. mai 2009 Ikke bland det ut mer enn nødvendig. Dropp vannet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå