Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

7900GT Gainward Med fps drop


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har et problem med 2 av mine 7900GT Gainward.

 

Jeg bruker bare 1 av disse 2 kortene, for jeg låner vekk 1 av de til lillebroren min så snill jeg er, intill han klarer å skaffe seg et eget et, som forhåpentlig vis ikke er så alt for lenge til.

 

Etter å spille en liten stund(varigerer fra spill til spill) så ender jeg opp med en kraftig redusering med fps drop, helt fra 100fps til 21 fps og mindre.

Men det varer ikke lenge før jeg får tilbake fps'n(bare å gjemme seg en plass i spillet og håpe på at fienden ikke lurker omkring så forsvinnner den like fort som den kom), men det er utrolig irreterende.

 

Jeg byttet dermed mitt kort med det jeg lånte vekk til lillebroren min, men det skjer med det også, men det brukte mye lengere tid før det skjedde.

Det startet å skje etter jeg hadde installert nye drivere, noen 91.47 drivere som nvidia hadde sluppet ut.

Selv om jeg byttet tilbake til eldre drivere, eller til og med oppdaterte driverene til noen enda, nyere så får jeg dette problemet.

Problemet har også spred seg til broren min sin pc og det skjer der og til tider.

 

Jeg har ikke fått sjangsen helt enda til å teste sli med det nye oppsettet mitt, men med forgje cpu, og hovedkort så fungerte begge skjermkortene med og uten sli.

Jeg lurer på om kanskje skjermkortene ikke rekker å dumpe fra seg minnet de tar inn, og ender opp med å lagre litt minne på harddisken (som vanlige ram gjør når de får alt for masse å jobbe med).

 

Når dette skjer, så kan jeg se på task manageren at cpuen jobber over 50% mer en det den gjør til vanlig når jeg spiller spill, og når fps droppen stopper, så går cpu bruken ned igjen...

Jeg lurer på da om jeg kan ha vært så uheldig å skadet skjermkortene med disse driverene (både jeg og broren min med det andre skjermkortet "brukte" samme driverene).

 

Jeg håper på da om noen her kan bekrefte det, eller kanskje vet om dette problemet er hos flere en meg med et 7900GT gainward og mest av alt, en måte å fikse det på.

 

PS. jeg har hatt kortene i 2-4 månder.

 

 

 

Oppsettet mitt er :

 

Intel Core 2 Duo E6600 2,6Ghz

2 giga kingston Hyper 6000PC 750mhz

2(1) x 7900GT Gainward

ASUS nForce P5N32-SLI SE Gamer hovedkort

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...