RIP Skrevet 26. november 2006 Del Skrevet 26. november 2006 Men det stemmer jo ikke, greit nok at "holdbarheten" er 3-5 år. Men man kan jo fint spise 30år gammel hermetikk - uten at den er dårlig av den grunn. Lenke til kommentar
AT1S Skrevet 26. november 2006 Del Skrevet 26. november 2006 Det vet du fordi? Du kan godt gi kilder til slike innlegg Lenke til kommentar
Lakus Skrevet 26. november 2006 Del Skrevet 26. november 2006 Har selv spist boksemat fra krigen... den smaker ikke vondt! Men har holdbarheten noe med hvor sunn maten i utgangspunktet er? Er klar over at mye av boks/hermetikkmaten er grønnsaker og alt mulig sunne å grønne greier, men tror nok fremdeles at mesteparten av hermetikkmaten (utenom grønt ) er klassifisert som en del mer usunn enn vanlig mat! Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 26. november 2006 Del Skrevet 26. november 2006 Jeg tror ikke Spaghetti ala Capri er så godt for kroppen, men at man kan få psykiske senskader av å leve på noe sånt er jeg ikke i tvil om. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 26. november 2006 Del Skrevet 26. november 2006 Det vet du fordi? Du kan godt gi kilder til slike innlegg 7362175[/snapback] Mye mat har mye lenger holdbarhetstid enn hva som er stempla på. Masse som har ei stempla holdbarhetstid på 2-3 år holder i teorien for alltid så lenge boksa er tett. Lenke til kommentar
RIP Skrevet 26. november 2006 Del Skrevet 26. november 2006 Har selv spist boksemat fra krigen... den smaker ikke vondt! Men har holdbarheten noe med hvor sunn maten i utgangspunktet er? Er klar over at mye av boks/hermetikkmaten er grønnsaker og alt mulig sunne å grønne greier, men tror nok fremdeles at mesteparten av hermetikkmaten (utenom grønt ) er klassifisert som en del mer usunn enn vanlig mat! 7362228[/snapback] Samme her, maten fra krigen smaker akkurat som den gjorde når den var ny. Det var det spørsmålet mitt gikk ut på var om den noen gang gikk ut? Eller om man kunne knaske på den i 2306 Vel, om man fryser grønsaker så mister de ikke "næring" av det og de kan være fryst i en god stund før de blir dårlige. Men vet ikke hvordan de forbereder hermetiske grønsaker, om de koker de først eller ikke? Lenke til kommentar
Lakus Skrevet 26. november 2006 Del Skrevet 26. november 2006 Det vet du fordi? Du kan godt gi kilder til slike innlegg Mye mat har mye lenger holdbarhetstid enn hva som er stempla på. Masse som har ei stempla holdbarhetstid på 2-3 år holder i teorien for alltid så lenge boksa er tett. Er som med melk, den er stemplet en uke, kanskje to uker før den går ut. Hvis du ikke åpner en melkekartong og begynne rå drikke den noen dager etter datoen er den ikke sur eller ødelagt Ting blir ikke dårlig på dagen Se på Imsdal! De reklamerer med at de har 10,000 år gammlt isvann på flaske, men vannet går ut om 2 uker? WTF? Åpner du ikke flaska holder den leeenge! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå