Haraldson Skrevet 14. november 2006 Del Skrevet 14. november 2006 Og alternativet er gjerne olje, og det er trist det også. Enten smaker det olje, og med nøytral olje blir det ingen god smak, da heller... Lenke til kommentar
Mads-b Skrevet 14. november 2006 Del Skrevet 14. november 2006 Enig i at pannekakene smaker papp uten smør, men mange retter smaker dig g uten smør, og da er det bra å ha en titanpanne som kan steke det uten smør. (kjøttdeig) Lenke til kommentar
perpyro Skrevet 14. november 2006 Del Skrevet 14. november 2006 Kjøttdeig kan faktisk steikes uten smør i malmpanne også. Fettet i deigen smelter etterhvert og smører ganske godt. Nå spiser jeg skjeldent kjøttdeig fra butikken da jeg lager min egen. Lenke til kommentar
gorber Skrevet 14. november 2006 Del Skrevet 14. november 2006 (endret) Kjøttdeig kan du jo uansett steke i en vegetabilsk olje uansett. Så lenge den tåler skikkelig oppvarming funker den som smør, uansett om panna er av støpejern eller titan. Endret 14. november 2006 av gorber Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 14. november 2006 Del Skrevet 14. november 2006 Etter tre år men støpjernspanne er jeg ikke et sekund i tvil om hva jeg foretrekker.Har før det brukt opp to titanpanner med 5 år garanti beregnet for stålredskaper. Etter trelativt kort tid er det hull på teflonbelegget og så er det bare og kaste den panna. Med støpejernspanne er aldri det et problem og at maten sitter litt fast fikses lett med litt mere smør som i sin tur gir maten litt mere smak. Der er kunn kona som er litt forbanna på malmpanna fordi den er så forbanna tung. 7277828[/snapback] helt enig, teflon kan dra til helvette. Lenke til kommentar
V?rbris Skrevet 14. november 2006 Del Skrevet 14. november 2006 Bruker stekepanne av støpejern. At kjøtt / fisk fester seg under steking skyldes tilsatt salt og / eller utskilling av eggehvitestoffer fra kjøtt. Ved bruk av alle former for støpejerns panner / gryter bør de før bruk behandles med matolje under oppvarming, la de stå en stund og pensle den oppvarmede olje utover bunn og sider. Støpejerns panner / gryter bør heller ikke vaskes med tradisjonelle oppvaskmidler. Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 14. november 2006 Del Skrevet 14. november 2006 Tykke titanpanner eller støpejern duger. Teflonskvip går i stykker bare du ser stygt på dem, men jernpannen til mormor varer evig. Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Jernpanner er jo helt klart det beste. Tåler alt, jevnere varme og kan fint brukes som slagvåpen hvis du blir angrepet under matlagingen (en teflonpanne er for lett og du ville ikke fått nok sving på den til å gjøre noe skikkelig skade). Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Jernpanner er jo helt klart det beste. Tåler alt, jevnere varme og kan fint brukes som slagvåpen hvis du blir angrepet under matlagingen (en teflonpanne er for lett og du ville ikke fått nok sving på den til å gjøre noe skikkelig skade). 7288124[/snapback] Du har aldri blitt slått i hodet med en teflonpanne skjønner jeg... Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Jernpanner er jo helt klart det beste. Tåler alt, jevnere varme og kan fint brukes som slagvåpen hvis du blir angrepet under matlagingen (en teflonpanne er for lett og du ville ikke fått nok sving på den til å gjøre noe skikkelig skade). 7288124[/snapback] Du har aldri blitt slått i hodet med en teflonpanne skjønner jeg... 7290913[/snapback] Det er ingenting i forhold til støpejernspanne *snakke av erfaring* Lenke til kommentar
bfisk Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 Støpejern any time. Lenke til kommentar
KVTL Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 Teflonpanner inneholder stoffer som kan være helseskadelig når de flasser av. Hvis du skal ha non stick belegg anbefaler jeg titan eller noe annet enn teflon. Disse er mye bedre og mer holdbare. Selv har jeg en scanpan ergonomic som jeg fikk i gave av kjæresten min. Er helt ypperlig. Dessuten er det deilig å slippe alt fettet. Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 Det er ingenting i forhold til støpejernspanne*snakke av erfaring* 7290917[/snapback] Hmmmm... Ingen som har slått meg med støpejernspanne før. Stor kul? @KVTL: Enig (delvis). Titan duger, men teflon: fysjom. Støpejern: det beste av alt Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 Det er ingenting i forhold til støpejernspanne*snakke av erfaring* 7290917[/snapback] Hmmmm... Ingen som har slått meg med støpejernspanne før. Stor kul? 7300971[/snapback] Nja heldigvis ikke. Var broren min som gjorde det når vi var små så han fikk ikke ordentlig "swung" på den... Men jeg husker jeg bælja så det holdt. Var ikke akkurat deilig Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå