Gå til innhold

Swiftech MCX462+T (Peltier)


germ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser at Swiftech pøser ut nye og fine peltierbaserte løsninger til forhandlerene sine, eks Microplex. Og det er jo kjempefint. Men jeg finner det en smule betenkelig at nesten ingen forhandlere gidder og ta inn en skikkelig PSU! Hva skal man med peltier uten nok strøm?

Hvis jeg ikke husker helt feil, så har faktisk Swiftech en PSU i produktlista si, og det finnes sikkert andre leverandører også.

Lenke til kommentar

Quote:


sjefen_ skrev (2002-11-14 21:41):

Enn med å montere på en 120mm vivfte med en adapter så den passer på (må vel mekke en selv). 120mm vifter som flytter mer enn nok luft lager ikke mer enn ca 30db. Det burde gå.......


 

Vell jeg tror ikke det går så bra jeg.

FORDI:

Luften ifra en 6080mm vifte treffer kjøle mye raskere en en 120mm vifte. Derfor vil det være en stor forskjell i kjøleytelse.

 

Hadde selv drømmer om en 120mm 26db vifte 56cfm (papst) for omkring 1år siden ,men etter litt research så fant ejg ut at en 80mm vifte var ca. like bra.

Lenke til kommentar

Vell enkelt sagt så blir det kaldt på den enens iden og veldig varmt på den andre siden.

 

Det har en DeltaTemp som definere forskjellen mellom kald side og varm siden. Er delteTemp 70 den varme 50C så er den kalde -20C. Det er iallefall sånn det skal virke i teorien.

 

Men et peltier element på 72W varmer jo 72w + efekten som CPUèn din utvikler. Dermed trenger du veldig god kjøling viss du vil få gode tempraturer.

 

Dette er ikke fult så utfyllende ,men det forklarer hva det gjør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...