Gå til innhold

Total War: deres hate unit" -> Hvilke units hater du i M2TW


Anbefalte innlegg

Hva er deres hate unit både på kampanje kartet og på slagmarken.

 

på salgmarken har jeg egentlig ikke støtt på noen unit jeg ikke har kunnet hamme opp med. hadde enrome problemer med generaler i begynnelsen. tok gjerne 200-300 mann å ta en general unit.

 

På Kampanje kartet er det helt klart Inquisator, de er helt forjævlige. den som plaget meg hadde fill piety og jeg hadde ingen som kunnne drepe den

Endret av gunfreak19
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan skal jeg klare å bli bedre venn med paven? Gjør alltid det han sier. Nå tok f#¤% meg den j#¤%&¤ invkisitoren å drepte KONGEN, og en av hans unger, REALISTISK! Det hadde ALDRI skjedd, elendig bug :|

 

I tillegg ble jeg invitert til crusade runden før, min andre prins ble invitert, og nå er han konge, sakligt at jeg sender han i døden. Har en assassin med nesten fullt med prikker(experience greiene) og har snaut 20% sjanse for å drepe inkvisitoren. aARTFRGRTHRTEHGRTGEWRT C#¤"T#"

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Inkvistørene definitivt, jeg har ikke tall på hvor mange jeg har innenfor mine grenser uten mulighet for å få slått dem tilbake på grunn av sviktende økonomi. Ellers liker jeg heller ikke fiendtlige generaler siden det er vanskelig å slå armeer med mange generaler med auto-resolving.

 

Tror jeg skal finne filen som lager disse inkvisitørene og slette dem... :p

 

Jeg får ikke spilt på slagmarken på grunn av problemer...

Lenke til kommentar

merchants som tar over bedriften til mine egne merchants er en skikkelig plage. Har merkelig nok ikke hatt noe trøbbel med inkvisitørene. Det var en som tok en titt gjennom alle mine områder men han fant ikke noe han mislikte og endte tilslutt opp utenfor oslo der han levde resten av sine dager i skogen sammen med cardinalen min. De hadde sikkert mye hyggelig å snakke om.

 

Pirat skip som angriper og senker mine kjip er også jævlig irriterende. Siden jeg aldri legger vekt på flåter så blir de alltid senket. Spesielt når jeg skal frakte over guvernører til england (er danmark og har hele england og der trengs det fagdyktig personell)

 

På slagmarken har jeg ikke møtt noe ekle greier enda, untatt de styrkene som forsvarer plaza'n i en borg. De gir seg og det tar jo evigheter å drepe 100 mann med mine 1000. Sykt.

Lenke til kommentar

Dette her med inkvisitoren begynner å bli for dumt, han dreper ALT han kommer over, jeg har spilt ca 60runder, og kun en stakkars prest overlevde hans vrede. Spioner merchants konger, prinser, familie medlemmer og leiemordere, alt tar han livet av. Reagerer hvertfall på spioner og assassins, de er jo ikke akkurat KJENT RUNDT OM I LANDE FOR F¤WE#R"#¤XT"#T C#. Cardinalen min ble pave, så er på god fot med papal staten og paven seff, men neida, mr inkvisitor er forsatt i aksjon, umulig å ta livet av også.

Lenke til kommentar

Har funnet en ny hat faktor, det er ikke en unit, men SQUALOR i byene. Hva i huleste er det? Ødelegger jo flere byer, og har fullt av super elite units men klarer ikke å få det på 100% så det er opptøyer hele tiden. Har store hærer utenfor byen også, uten at det hjelper, bygger happiness bygner så det griner etter. Hjelper ikke, kanskje verre en inkvisitoren, for han plager meg ikke så mye lenger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...