Gå til innhold

nForce 680i kortene til overklokking?


Reeve

Anbefalte innlegg

Som topic sier, så lurer jeg på hvordan dette kortet er til å overklokke. Kan det måle seg med Intel sine i975X og i965? Disse chipsettene har jo vist seg å være veldig gode på overklokking. Grunnen til at jeg spør, er at jeg skal kjøpe meg ny PC.

 

Hvordan tror dere at f.eks. et EVGA nForce 680i ville gjort seg i forhold til et Asus P5W DH Deluxe/Abit AW9D-MAX? (Skal overklokke ja)

 

LINK TIL PCEN

 

EDIT: Prisforskjellen er ikke så stor. Abit og Asus koretene (Intel chipset) er ca. 400-500 kr billigere enn nForce 680i

Endret av christopher909
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan sjekke Denne testen (P965).

Konkluderer med at det ikke er noe å hente om du ikke planlegger å bruke SLi. 965 yter bedre. Og om en tar i betraktning prisen på kortene så er vel ikke valget så vanskelig.

Men siste ordet er vel neppe sagt i denne diskusjonen.

Kortene ser da unektelig bra ut, støtter SLi, klokker som f og ellers mye spennende fungsjonalitet osv. Så de er vel greie entusiastkort for de som kjører quad core og 8800 GTX i SLi.

VR-Zone testen viser vel marginalt bedre ytelse enn P5W i syntetiske tester. P965 som er et nyere brikksett er ikke behandlet.

Lenke til kommentar

Fant i hvertfall et kort som jeg legger i hdd min fram til jeg skal oppdatere maskinen min i mars april en gang...

 

Men fy f... for noen priser det har blitt på hk nå, kjøpte et abit ic7-g når det kom og det kostet 1800 kroner og det var jo relativt dyrt for å si det pent, Abit kortet jeg har nå kostet 1350 noe som var en fin pris på et knall kort, nå så kan man bruke en høvding til.

 

Det koster å være kar :D

Lenke til kommentar
Visst du ikkje skal kjøyre SLI trur eg at du like godt kan kjøpe P965, men tå ein titt i den store conroe hovedkort tråden eller kva den heiter, står ein del om liknande der.

7263688[/snapback]

 

Joda, om jeg ikke hadde planer om det, men planen min er å ikke kjøre SLI enda, men at det skal komme senere, som en oppgraderin, når det trengs. Og med et kort som 8800 GTS, så trenger jeg ikke kjøre det i SLI enda. Skal ikke spille i høyere oppløsninger enn 1600x1200 enda heller. (kommer nok 2048x1536 om ikke så lenge)

 

Så hvis absolutt ikke skulle kjøre SLI, så hadde jeg gått for et 965 kort.

 

Og til dere som sier det er så alt for dyrt. EVGA kortet koster bare litt over 450 kr mer enn Asus P5W DH Deluxe. Og Abit AW9D-MAX får man sjelden til under 2000, så der er avviket enda mindre (omtrent 400 akkurat) (disse prisene gjelder for PCUtstyr.no, der jeg skal kjøpe delene mine. Jeg vet ikke så mye om hva forskjellen er for andre butikker.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...