Gå til innhold

Total War: Er du en slagmark- eller kampanjetype? TW -spill.


Anbefalte innlegg

Emnetittelen sier det meste: "Er du en slagmark- eller kampanjetype?"

 

Altså, liker du deg best på slagmarken som en uovervinnelig general, eller du mer kampanjetypen som vil sitte på tronen som en konge?

 

Dette er for meg selv noe jeg egentlig finner litt vanskelig å svare på, jeg er egentlig en god blanding. I Rome Total War brydde jeg meg ikke så mye om kampanjen igrunn, det viktigste for meg var å vinne slag og det godt og slagene skulle være en smule utfordrende, manglet utfordringen hoppet jeg som regel over slaget og lot datamaskinene bedømme.

 

Men; det er jo så mye nytt i det kommende M2TW at jeg finner det vanskeligere å svare nå, jeg tror nok at slagdelen er det som kommer til å passe meg best og det kommer til å like best, men med alle de fristende gode ord om at alt skal bli så mye bedre i kampanjen, assassinasjonsvideoene er tilbake, du kan bli pave, diplomatsystemet skal være noe av det beste, du kan velge om det skal være en by eller borg, du kan rekruttere flere soldater i en borg per runde etc. At jeg nok tror jeg beveger meg over til å bli en kampanjetype. Jeg tror jeg vil finne det mer og mer passende jo mer jeg spiller M2TW enn det var når jeg spilte i RTW.

 

Hva er deres tanker? Og hva har du vært før, hva er du nå og hva tror du du blir?

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liker jo begge deler, iallefall i rome, men etter en stund syns jeg egentlig begge deler blir litt ensformig i lengden. Kanskje jeg spiller på for lett vanskelighetsgrad :hmm:, det blir bare bygging i kampanje og hammer og ambolt i slag. Pleier å ta autoresolve på bondeopprør. Men det er mer tilfredstillende å ta alle slag selv, da får du som regel mindre tap og fortere flere vinkler og stjerner virker det som.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg liker veldig godt kampanje delen! :cool: Men det som avgjør om jeg tar autoresolve er vel hvem som leder angrepet... ingen vits i å gi en kaptein ansvar for et stort hærslag. Har gjort den tabben og glemte å lagre i forveien :wallbash::cry: De tullingene sender jo bare hele hæren spurtende mot motstnaderen! :realmad: Men ved broslag mekker jeg ikke noen taktiske valg når jeg angriper, jeg vinner(!), men med unødvendige store tap :cry:

 

Axl F

Lenke til kommentar

Jeg bruker mest tid under kampanje delen og synes den er best. Synes det er litt kjedelig å måtte ta kamper innemellom, men jeg klarer å ta mange historiske kamper under very hard/hard. Har vært spania nå til 1440 og har nærmere 14 historiske kamper, tror jeg. Skal se når jeg kommer hjem, :fun:.

 

Men jeg vil si jeg liker meg best på kampanje mappet, men missliker at det ikke er fullt map, altså man kan se hele amerika, europa, afrika og asia. Det hadde vært konge.

Lenke til kommentar

Er nok mer en kampanje-type selv. Lever meg så inn i rollen som diktator :love: .

Er så artig og sitte og se at verden kneler under din nasjon!

 

Med england vant jeg hele long-campaign uten å være alliert med noen, og omtrent alle nasjoner som fantes hadde meg som "enemy".. hihi :p morro å være tyrann!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...