Gå til innhold

Viking FK tråd, for Viking fans!


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Ser virkelig frem til neste sesong jeg. Håper vi kan fortsette den gode formen. Så kan vi kanskje kjempe helt.i toppen. Begynne å bli noen år siden sist. Jonevret har virkelig fått sving guttene.

Lenke til kommentar

Er redd for at Viking blir spådd en god sesong med medalje og da, som vanlig, ikke greier å leve opp til forventningene. Hvor mange ganger har ikke det skjedd? Håper virkelig at vi greier å bryte den forbannelsen. Synes Viking spiller bra fotball fortiden og greier de de ikke greide før, nemlig det å vinne jevne fotballkamper og ha marginene på sin side. Vil tippe at vi hadde enten tapt eller spilt uavgjort om kampen i går hadde blitt spilt i vår.

Endret av HawkeyeFtw
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er også redd for at vi ikke greier å leve opp til forventningene, men jeg er mer optimist nå enn på lenge! Synes vi spiller bra og underholdende under Jonevret, og grunnstammen i laget er ungt i tillegg. Positivt at det er flere som scorer mål, også! Tror Jonevret kan ta oss til Europa neste år :)

 

Håper også på det samme, men må også huske på at vi hadde en god sesongoppkjøring (var det ifjor eller året før?) og ble spådd en pallplassering.

 

Men er riktignok mer positiv enn hva jeg har vært før mtp. det Jonevret har greid og den entusiasmen som er i laget. Mye god offensiv fotball og føler også at de spiller mer som et lag (både med og uten ball). Får virkelig håpe at de greier å forsette slik som de har gjort nå for da blir det topp 3. Om vi har flyten i tillegg kan det bli gull, men virker litt urealistisk mtp. hva vi har prestert de siste årene. Man vet aldri :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...