Gå til innhold

[løst]Mine Innlegg bugget etter crackerangrep


Anbefalte innlegg

#1: På "mine innlegg" blir innleggene antakeligvis lastet riktig inn, men kun 1 av dem vises per side. Det bør fikses =/

 

#2: Hva skjedde i crackerangrepet, og hvorfor har dere ikke publisert en tilbakemelding med detaljene? Link til en exploit eller noe, for det er greit å sikre seg for de av forumbrukerne som bruker samme system som dere.

 

Var det noen som hadde SQL-serveren i Debug mode @ level 3, og ble rammet av admin pass reset? Det er alt jeg har funnet foreløpig av info som virker nytt nok til ikke å ha blitt tettet.

Endret av Zethyr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mine innlegg har et problem ja. Det finnes faktisk flere sider utover, men det som er selve problemet er at av en eller annen merkerlig ting som gjør at kun 1 ting blir vist på hver side, "Mine innlegg" tror derimot alt er som det skal og at de siste 25 tråder på mine innlegg blir vist.

7199776[/snapback]

Min tolkning av problemet i en annen tråd.

Lenke til kommentar
Synes vi burde fått en litt bedre forklaring, vet dere hvem som cracka forumet? Tar det lang tid før mine innlegg buggen blir fiksa?

7199916[/snapback]

Etter å ha hørt sitater fra en post i SO så var det visstnok en "fjortiss" ( :roll: ) fra Belgia som hadde tatt over en admin-konto, så da går jeg ut fra at det er hva jeg foreslo i førstepost som har skjedd.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...