Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, du har jo glemt Ramires og Ba.

 

Har vi ikke kjøpt Schurrle og lånt Marin?

Vi får jo også en ny HB: Wallace fra Brasil, aldri sett han spille.

 

Ba tenkte jeg at kunne blitt solgt, siden han bare har vært i klubben et halvt år. En ting er sikkert, og det er at vi trenger en ny spiss, slik at Torres må konkurrere om å bli tatt ut. Nå i det siste har han måttet konkurrere om plass med Ba, kanskje det er noe av grunnen til at han har funnet igjen formen (delvis).

Lenke til kommentar

Moro hvordan Ba, med 13 mål før jul skal ut etter å ha vært en skuffelse i et halvt år. Og at han skal ut istedet for Torres som har vært en skuffelse i 2,5 år. Greit at vi ikke blir kvitt Torres, men tror dere det er tilfeldig at spissene våre gjør det så dårlig med en gang de kommer til oss, og gjør det strålende med engang de forlater oss (Sturridge, Lukaku)?

Lenke til kommentar

Tror ikke Hazard, Mata og Oscar i seg selv er grunnen, men kanskje oppgavene de har fått. Minner om det Torres sa for noen måneder tilbake:

 

"We have players like [Eden] Hazard, [Juan] Mata, Oscar and [Frank] Lampard - they are talented players so we are not speaking about tactics. It's a bit more difficult than my time with him [benitez] in Liverpool.".

 

Mens RDM brukte stort sett bare Torres og Drogba, der Torres hadde noen gode perioder, spesielt i slutten av forrige sesong og starten av denne. AVB og Ancelotti fikk vel også kritikk for å bruke Torres feil. Så jeg tror egentlig ikke at en oppgradering her er livsviktig, da vi forhåpentligvis allerede har forbedret det ved å hente Mourinho. Men om Mou får valget om å signere Cavani eller ikke så gjør han jo så klart det da det ikke skal mye til før jobben hans ryker. Får bare håpe at dette ikke ødelegger for Lukaku.

Endret av Aleks
Lenke til kommentar

Speaking of Mourinho og unge spillere.

 

"José Mourinho’s team 19+4 won the Treble

 

The work José Mourinho undertook at Internazionale Milano FC is highly appreciated – especially his vision of football. Mourinho supervised the work of Inter’s youth academy via regular visits, meetings and open discussion with youth coaches in order to develop new Inter players. Mourinho launched the so-called 19+4 format in the Senior A team squad. He wanted to have 19 experienced, world-class players plus four promising youngsters from the club academy. The academy is therefore responsible for developing at least four players capable of joining the Inter A team every season." - David Swann (http://www.weaintgotnohistory.com/2013/6/9/4411396/jose-mourinho-youth-development)

 

Vet ikke hvordan akademiet til Inter ser ut, men vårt har tatt store steg. Kan bli spennende.

Lenke til kommentar

Så vi beholder kanskje KDB og gir faen i Andre? Det er i mine øyne perfekt, ettersom, hva jeg har lest av de som følger med på de to, så er KDB en bedre spiller. Så det å skaffe Andre er bare å kaste penger ut av vinduet mot en dårligere spillere. Jeg vet ikke nok om han til å uttale meg om den påstanden, men det er altså de som følger mye med på Chelsea-spillere og aktuelle Chelsea-spillere som påstår dette.

Lenke til kommentar

Har ikke sett nok til å gjøre opp en egen mening selv, men det er veldig mange delte meninger om det. Og mange som mener at KDB er nærmere en CM-type spiller, mens Schurrle er mer en ren ving. Enig i at KDB ikke burde ut på enda et lån.

 

Edit: Haha, de har nok ikke lyst til å gå glipp av det. Har selv følelsen av at det kommer til å gå rolig for seg i forhold til den første pressekonferansen hans. :p

Endret av Aleks
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...