Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Jeg er enig i at midtbanen vår har vært svak. Oriol Romeu har derimot vist seg å være en genial signering dersom det ikke viser seg at Barcelona klarer å lokke ham tilbake de nærmeste årene. Han utfyller den dype rollen på midtbanen perfekt med gode taklinger og treffer skammelig godt med passningene sine, pluss at han bare er 20 år. Sender vi ut McEachran på lån nå i januar og klarer å spille han inn på midtbanen de neste årene har vi to viktige brikker for fremtiden i dette leddet. Så ankommer jo Lucas Piazon nå i januar også.

Endret av Big Boi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ingenting galt i at McEachran prøver seg i Swansea. Ramsey (Cardiff), Wilshere (Bolton) og Cleverley (Leicester, Watford, Wigan) hadde alle spilt for andre førstelag før tok relativt faste plasser henholdsvis Arsenal og United. Jeg tviler på at McEachran pdd. holder høyere nivå enn Chelseas andre midtbanespillere. Hvis McEachran hadde holdt det nivået som noen her mener, så hadde han mest sannsylig spilt. Det kan godt være at Chelsea gjør en feil her, slik som de gjorde med Sinclair (imponerende antall klubber på utlån), men jeg tror at han utelukkende har godt av et lån til Swansea. Swansea er vel nærmest den perfekte klubben å gå på utlån til også når man ser på McEachrans ferdigheter.

Lenke til kommentar

Ryktene om at ManU har kastet seg inn i kampen om Cahill tror jeg er tøv fra ende til annen.

 

Chalobah, Saville og Phillip har alle signert nye kontrakter forresten.

 

Chalobah is an England Under 19 international who has made nine appearances for the reserves this season, six of them as captain.

 

I 2010/2011 var Chalobah kaptein for U17, ett år yngre enn sine lag kamerater. Han har i 2011/2012 vært kaptein for U19, det som 16 åring. Imponerende.

Endret av fnats
Lenke til kommentar

Bare div rykter;

 

transferwindow_:

Chinese newspaper China Daily reporting Didier Drogba to Shanghai Shenhua is almost a done deal. Drogba just needs to put pen to paper. #CFC

 

Chelsea have told Frank Lampard he can leave the club, but not to a Premier League rival. (Various Sunday papers) #CFC

 

I tillegg leser jeg noe om at Hamsik linkes til Chelsea. Håper det bare er bullshit for HAN ønsker ikke jeg i Chelsea trøya.

 

Cahill overgangen skal visstnok være så godt som ferdig også. Det ryktes at han blir presentert for Chelsea i løpet av Søndagen.

 

Noe som er interessant er at Essien skal visstnok være klar til reservekampen allerede på Mandag. Så får vi se hvor lenge det er igjen til han blir å finne i A-laget. Men er det sant som det skrives så tipper jeg Essien blir med i kamptroppen mot Sunderland.

Lenke til kommentar

Hva skal vi med han?

 

Hva man skal med en pasningsdyktig og målfarlig midtbanespiller når Lampard forsvinner mener du? Hvem skal ta over rollen som den offansive midtbanespilleren mener du da? Meireles er ikke god nok til dette, om man har ambisjoner om å vinne CL. Han er da relativt kjapp, god med ballen i beina, målfarlig og kreativ. Kjøper man han nå, kan han jo til og med trene med Lampard som han da vil erstatte for fullt om et par år. Vi trenger en slik spiller, det er ikke nok med kun Mata som er kreativ og klarer å bevege på seg.

 

De vi har i troppen så langt er Essien, som ikke er denne typen, Meireles, Mceachran som selfølgelig kan bli denne typen, men jeg tror heller han kan komplementere Hamsik som en litt mer holdende spiller, men det krever naturligvis en mer deffansiv spiller bak dem to, som Romeu. Mikel er alt for lite kreativ og har stagnert i mange år, samt er en deffansiv spiller. Vi trenger en spiller som Lampard nå som han blir gammel. Hamsik tror jeg kunne blitt perfekt. Selfølgelig håper jeg på at McEachran kommer seg opp i den rollen, men under Villas-Boas får vi bare vente å se. Når McEachran har spilt sålangt har det vært i en relativt deffansiv rolle desverre.

 

Kanskje om 3 år:

Torres Mata

-- Hamsik

Essien - McEachran

--- Romeu.

(Om Essien fortsatt spiller på den tiden, eller 433 uten Essien)

 

Har ikke kjempetro på at Hamsik kommer, men ser ikke hvordan du kan velge ut akkurat HAM som en spiller du absolutt ikke vil se i Chelsea

Endret av cFc
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...