Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Kan starte med å si at jeg er enig i det Jotun og Le Professur sier.

 

I en midtbanetreer som i årets sesong har vært veldig vaklende i prestasjoner bør andre få prøve seg, sprite opp konkurransen litt. I denne situasjonen er den yngre garden de som bør slippe til. Meireles og Lampard har rett og slett ikke vært gode nok.

 

Er klar over at samtlige av andre unge talenter jeg nevnte i forrige innlegg hadde låneopphold hos andre klubber før de slapp til ordentlig for førstelaget hos sin egen klubb. Det har ikke McEachran, men han har vist prov på at han er god nok allerede.

 

Jeg ser for meg at McEachran ville vært en viktig brikke for Swansea. De spiller offensiv og friflytende fotball - noe som passer ypperlig for en spiller ala Josh. Da mener jeg at han også ville vært en viktig brikke for Chelsea. Med slike prestasjoner vi kommer opp med nå kan det på ingen måte skade å satse ungt. Det har allerede vist seg at de etablerte ikke har vært solide nok.

 

Står valget om et låneopphold hos Swansea eller førstelaget hos Chelsea vil så klart det siste valget være det beste. Man kan ikke lenger stille sin lit til de eldre som ikke holder nivået lenger. Har i lang tid ønsket at Chelsea kunne satse mer på talentsatsingen sin, og nå er det perfekte tidspunktet for å gjøre nettopp dette. Jeg mener at ingenting taler mot at Lampard og Meireles bør fortsette å starte kamper når man har et sånt talent i klubben. Da er det som jeg har sagt før, 10 andre etablerte medspillere som vil gjøre opp for en balansegang for rutine.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg mener ikke at han umiddelbart ville tilført laget suksess og seier. Noe han faktisk vil tilføye er noe Chelsea mangler. Han har absolutt mye å lære. Men vi kan vel ikke vite hvor god han virkelig er før han får prøve seg mye oftere på et seniorlag. Ramsey, Wilshere og Cleverley klarte seg bra.

Lenke til kommentar

Var det ikke snakk om at Josh var balløyas største talent? Tror du undervurderer litt her Jotun.

Undervurderer ingen. Han er derimot langt fra like god som de andre Chelsea har på midtbanen. Så skal Chelsea satse på han må de forvente å bli dårligere over en periode.

 

Hva dere definerer som balløyas største talent er forøvrig knekkende likegyldig. Eg har aldri hørt dette før fra andre plasser.

Lenke til kommentar

Var det ikke snakk om at Josh var balløyas største talent? Tror du undervurderer litt her Jotun.

Herre min hatt, nå må du gi deg. Han har da på ingen måte vist at han er et større talent enn Wilshere, Cleverley, Chamberlain eller Jones, for å nevne noen få.

 

Hvordan vet du det? Har Josh fått spilt i nærheten av like mye som disse guttene?

Du sammenligner han med spillere som spiller fast på klubblaget, ved unntak av Chamberlain og hvor god kan du si han er utfra det han har vist iforhold til Josh?

Jeg mente at han var EN av balløyas største talenter, ikke DET største bare så det er sagt.

Lenke til kommentar

Det var du som skrev at McEachran er balløyas største talent. Hvordan kan du vite det? Spillerne jeg har nevnt har vist langt mer både for klubblag og landslag. Jeg kan påstå at Chuks Aneke er balløyas største talent, men det blir idiotisk å si når han nesten bare har spilt for reservelaget til Arsenal.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Hvordan kan du vite at han ikke er god? Boas er feig som ikke tørr å bruke Josh mer. Hadde vi hatt en trener med baller som SAF eller Wenger hadde garantert Josh spilt på midtbanen vår, eller ihvertfall fått innhopp. Synes Josh har fått vise alt for lite iforhold til hvilke kvaliteter gutten besitter. Han har muligheten til å nå langt, men det blir svært vanskelig å bevise noe som helst uten å få sjansen, synes du ikke? Vi burde kanskje låne han ut, det vil sikkert gi en bedre effekt enn å la gutten sitte å se på en lat og lite kreativ midtbane.

Lenke til kommentar

Jeg tenker på god nok til å spille for Chelsea.

 

Haha, når har jeg sagt at han ikke er god? Har du i de hele tatt lest starten av denne diskusjonen?

Intet nytt. Fyren leser KUN det han vil for å kunne kverulere videre.

Javel? Det kommer fra deg?

Endret av Emils1
Lenke til kommentar

Det gjør jeg og det. Måten jeg skriver det på kommer ut på en annen måte enn det jeg tenker å skrive det på. Jeg mener Josh er et stort talent, men vanskelig å få bevist noe som helst fra benken.

Helt 100% sant!

 

Hvor gammel er han blitt? 18?

 

Tidlig å skulle spille fast nok på et Chelsea lag som skal kjempe i toppen av PL. Men nå gjør de jo ikke det, så kanskje det kunne vært tid å prøve....

 

Edit: De gjør jo det, men begynner å havne farlig langt bak.

Lenke til kommentar

Han er 18 ja.

Hvordan ønsker Boas å da bytte ut de gamle? Kjøpe noe som er 5 år yngre, ha de i 5 år forså å begynne å bruke Josh når han er 23?

Det er mange kamper i år hvor Josh burde fått prøve seg. I kamper hvor vi leder 3-0 etc. I tillegg så skader det ikke å slippe til Josh når Lampard og Meireles spiller dritt. Greit han er 18 år, men han suger ikke balle heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...