Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Rykter om at spillerne mener AVB er taktisk udugelig. Det er det The Sun som melder dette, så hold your horses. Men uansett, det er ting vi har sett fra AVB som tyder på at taktikken har gått galt mange ganger. Tenker på lagoppstillinger, formasjon, spillerbytter, bruk av spillere etc.

 

http://www.tv2.no/sport/fotball/england/premierleague/britisk-avis-spilleropproer-mot-villasboas-3672147.html

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg holder hestene jeg. Spillerstallen står nok bak AVB. Dette ryktet kommer få dager etter at Cech uttaler seg til media om at han behøver en full sesong. Han har som du sier Emils, gjort en del taktiske tabber - på lik linje med katastrofale spillertabber. Jeg ønsket overhodet ikke at vi skal sparke vår unge nye manager. Den portugisiske serien er annerledes fra den engelske. Trolig krever det litt innøving.

 

Jeg tror konturene av et nytt fremadstormende Chelsealag er på veien. Men det vil ta lang tid, trolig flere sesonger. Utskiftninger må til, taktikker må skjerpes, holdningene til spillerne må forbedres. Noe vi alltid bør huske på er at skifte av manager ikke tilsier umiddelbar suksess. AVB må skifte ut store deler av laget med unge sultne spillere. Balløyas - om ikke tidenes beste manager SAF - fikk ikke den kickstarten med trofeer rullende inn i skapet i hans første sesonger. Når store endringer må til vil resultatene ta tid.

 

Jeg har sagt det før, og sier det igjen... Tenk hvor Chelsea hadde vært med en scorende spiss. Lett å si - absolutt. Men vi har ikke hatt en siden Drogba lekte i 09/10-sesongen. Vi har spillere i verdensklasse, så på papiret tilsier det at vi er bedre enn flertallet. Se på Man U for eksempel. De siste sesongene har de ikke hatt det samme klassematerialet vårt å rutte med. Likevel oppnår de suksess. Sånn sett er laginnsats et stikkord vi bør merke oss. Det har ikke dagens Chelseaspillere.

Lenke til kommentar

Det beste vi kan håpe på i dag er vel poengdeling, selv om alt annet enn 3 poeng er uakseptabelt.

 

Når det gjelder AVB, må han vise hvem som er sjefen og benke underpresterende spillere i dag, til tross for at de har en fyldig merittliste i lommen. Per dags dato kan umulig våre yngre spillere prestere dårligere enn Drogba, Terry osv.

 

Lagoppstilling:

 

Turnbull, Cole, Luiz, Romeu, Bosingwa, McEachran, Meireles, Ramires, Mata, Lukaku, Sturridge.

Endret av Big Boi
Lenke til kommentar

“@chelseafc: Team : Cech; Bos, D Luiz, JT ©, Cole; Meirel, Romeu, Lamps; Ram, Torres, Mata. - subs: Turn, Fer, Hutch, Bert, Chalobah, McEach, Lukaku.”

 

Overrasket. Dog skjønner jeg overhodet ikke hvorfor McEachran ikke starter!

Endret av fnats
Lenke til kommentar

Ferreira har gjort det bra. Bertrand har vel også noe å tilby, Lukaku er ung og spennende. Turnbull har vel stått noen kamper i år, grei nok. McEachran regner jeg du har hørt om, ellers følger du ikke mye med. De to andre har jeg ikke så mye å si om da jeg ikke har sett de i aksjon.

 

Uansett, irriterende å høre på kasper si Villashhhhhhhhhhh Boashhhhhhhhhhhh. Slik jeg har lært sier de i England, Andre Vilash Boas.

Lenke til kommentar

Så jævlig deilig med seier i dag! Utrolig viktig. Mye bra fra kampen i dag. Vi gir ikke opp som vi har gjort tidligere og skal ha med 3 poeng. Fult fortjent!

 

Heldig med tanke på at Lamps fikk fullføre, men får si som United gutta "Det jevner seg ut over 90 år".

 

Så ikke kampen, men fornøyd med å få 3poeng med seg etter en god stund nå, har bare hørt at Lampard skulle være fornøyd at han fikk spilt så lenge han gjorde.

Noen som har noen ønske kjøp til årets første overgangshandel?

Lenke til kommentar

Jeg bør kanskje utdype meg litt mer om hvorfor stortalentet våres bør spille mye oftere for førstelaget, samt være inkludert i hver eneste kamptropp.

 

Josh er 18 år, har kommet opp gjennom akademiet våres og er blå til beinet i kroppen hans. Han elsker Chelsea, og vil slå gjennom i klubben. Han er ung, sulten, fremmadstormende og full av motivasjon. Han vil yte med sine ferdigheter og 110% innsats.

 

I en alder av 17 debuterte han i Premier League og Champions League og presterte utrolig godt. På tross av sin unge alder imponerer han voldsomt. Med sine gode stikkere, øyne for medspillere, kreativitet, smidighet og pasningsikkerhet kan han tilby noe totalt utelatt fra dagens Chelsea; nettopp alt dette! Han kan spille gjennom medspillere som kanskje Mata er den eneste som klarer i dagens Chelsea. McEachran presterer på høyde med alle våre seniorspillere, om ikke bedre med tanke på hvor sulten og motivert han attpåtil er.

 

Ankerrollen tilhører Romeu, Mikel og Essien. I en 4-3-3 formasjon vil det være igjen to indreløperroller. De fylles av enten Lampard, Meireles eller Ramires. Man kan forsåvidt legge til Essien her også, da han presterer best i en mer offensiv boks-til-boks-rolle. McEachran kan danke ut nesten samtlige mener jeg (utenom Ramires). Meireles hadde en flott start i Chelsea-trøyen og prestere bra de første få kampene. Siden har han vært langt under pari. Det er rett og slett ikke konkurranse på midtbanen. Ingen på midtbanen våres er kreative lenger. Lampard har ikke lenger det drivet i seg, ei ferdigheten til å spille stikkere til medspillere som i glansdagene

 

Se på Arsenal, de lar Wilshere og Ramsey prøve seg, og de presterer! Kanskje de må trå til med tanke på skader og lignende, men det er fortsatt et bevis på at unge spillere kan prestere på høyde med de etablerte! Cleverley har i årets sesong spilt nærmest fast for Man U, også han har prestert veldig godt. Det inntil skaden han pådro seg. Siden har Man U savnet han stort.

 

Så, skal talentene utvikle seg må de spille kamper! McEachran har bevist at han takler PL- samt CL-nivå! I tillegg vil han tilføye Chelsea kreativitet! Denne 93-modellen bør for all del ikke lånes ut til Swansea, men heller spille mer eller mindre fast for Chelsea. Om ikke han slipper til oftere bør han definitivt lånes bort isteden for å rotne bort i favorittklubben sin.

 

Under er en link til en video som viser litt av hvilke ferdigheter han innehar.

 

http://m.youtube.com/#/watch?v=dAW9bFLgX9g

Lenke til kommentar

Husk at både Wilshere og Cleverley ble lånt ut før de begynte å briljere for Arsenal og United. Ramsey spilte 15 kamper for Cardiff i Championship før han reiste til oss. McEachran er et uhyre spennende talent, men jeg tror han vil tjene godt av å få litt spilletid i Swansea.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...