Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Synes at det bare er komisk at hun skriver at du ødelegger for andre. Har sett folk som ikke takler kritikk mot egen klubb særlig bra, men dette var bare tragisk.

 

Uansett, blir spennende å se om vi kjøper en ny spiss i januar. Gjør vi det må vel det bety at det er over og ut for Drogba. Det er vel Higuain og Cavani vi har blitt linket mest til? Sistnevnte er heller tvilsomt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sånne individer ignorerer man bare.

 

Chelsea already on personal terms with Cahill

 

Tror nok det nærmer seg en overgang nå. Forhåpentligvis henter vi han i løpet av den første uken så fort overgangsvinduet åpner.

 

Har liten, om ingen tro på at Cavani forlater Napoli for Chelsea. Higuain... usikker. Tar spissryktene med en klype salt da jeg er veldig skeptisk til å hente enda en spiss. Altså at Chelsea handler inn en.

Lenke til kommentar

Som Aleks sier vil Cahill tilby tiltrengt bredde i forsvaret våres. Steget fra Bolton til Chelsea vil i seg selv være et steg opp. Luiz vil kanskje i spann med Terry være fast med Cahill i bakhånd.

 

Cahill holder et visst nivå, ett jeg føler er godt nok for Chelsea. Kanskje bedre lagkamerater vil føre til bedre prestasjoner.

 

Kan ikke få sagt det nok hvor positiv jeg er til dette kjøpet.

Lenke til kommentar

Merkelig argument. Bør dere kjøpe Titus Bramble også da, kanskje? Han har tross alt ikke prøvd seg for noen topplag enda. Kanskje han herjer sammen med Terry?

 

Nei, men så drar du poenget mitt ut av luften også. Når Cahill får A. Cole, Terry og Luiz/Ivan med seg så sier det seg selv at han vil ha bedre hjelp og vil da ikke måtte forsvare seg så til grader "alene" som han til tider gjør i Bolton.

Lenke til kommentar

Hvem har sagt noe om Torres? Diskusjonen var enkelt og greit at Cahill har spilt dårlig i Bolton. Han har ofte blitt alene bak der, og det sier seg selv at det er vanskelig å forsvare seg da. Jeg poengterer at Cahill vil få bedre støtte og hjelp i Chelsea enn i Bolton. Hva er problemet med å forstå det? Isteden skal du bestandig komme med morsomheter eller hva faen du prøver på. Jeg har ikke sett noe produktivt eller meningsfylt fra deg på lang lang tid.

 

Uansett når vi er inne på det. Jeg er SIKKER på at vi får en spiller en god spiller til 70 mill i Cahill. Han er tross alt ingen Bebe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...