Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke det jeg mener heller, poenget mitt er bare at hva hvis Torres blir skada eller Sturridge? Hvem har vi til å erstatte dem? Malouda drar hvis han ikke får spille mer, og slik det ser ut nå får han ikke det. Dermed sitter vi igjen med Lukaku og Torres i Januar. Vi sitter ikke igjen med noen vinger eller. Da blir vi nødt til å evt. hente opp 16 år gamle Islam(?) til å være reserve spiller. Ikke akkurat ideelt med tanke på hvor mye vi generelt sliter med å sette sjansene våre.

 

Jeg kan gå med på å gi Torres tiden fra Januar og utover til å se hvor godt han kommer igang. Jeg vet Torres i form kan skape uttalige sjanser og score mange mål, men vi har liksom ikke tid til å vente på det i all evighet eller. Selv om jeg tror Torres snart får det til.

Lenke til kommentar

Kanskje ikke uskyldig, men dere aksepterer ikke straffen og kommer dere videre. Jeg trenger ikke å finne opp ting for å sette dere i dårlig lys, det er bare å se på Suarez så er jobben gjort.

fy faen for en jævlig taper du er, jeg ler så jævlg høyt av deg. HØRER DU MEG? Nei? sikkert dålirig lyd i helvete.

 

Seriøst, neste gang du vurderer å skrive et innlegg, les over det 20 ganger og tenk over hva du skirver. S¨ånne som deg ødelegger bare for alle andre.

 

og vist jeg glemte å si det tidligere: fuck off prick. Chelsea er faen meg den styggtste kluvbben i verdden, faen så flau jeg hadde vært om jeg "heiet" på chelski. Prick

 

Jeg er glad du skrev det innlegget til meg som et eksempel på at jeg må lese over det 20 ganger før jeg poster det.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...