Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For en thriller. Håper jeg slipper å se Kløne mer. Malouda må også komme seg i form. De presterte som om de også var nyinnkjøpte ungutter som må tilpasse seg. Lampard ga virkelig alt i denne kampen deffansivt, og hadde våre passninger rundt 16 meteren vært bedre så kunne kanskje han ha truffet på et skudd. Dog veldig dårlig straffe av frank, ca like dårlig som forrige, dog da var han heldig med keeperen. Det kan man ikke regne med å være.

 

Dette var gode nyheter for de unge i laget, da blir det flere kamper fra start på McEachran, Rumeu og Lukaku, kanskje også for Bertrand. For en kamp....

 

 

Lenke til kommentar

Usikker på hvem jeg vil se mot Swansa på topp. Torres og Mata er vel selskrevne da de spiller bra og er med på spillet. Men usikker på om vi skal satse på Sturridge eller la Analaka prøve seg. Det har jo vist seg at Sturridge ikke har den fotballforståelsen som Anelka har, selv om Sturridge tilsetter laget mer fart. Vanskelig valg, men jeg synes Anelka - Torres - Mata har gjort det bra sammen.

Lenke til kommentar

Nå er jo også Drogba kampklar virker det som, siden han ikke spilte mot Fulham, så tror jeg han kommer til spille mot Swansea. Men synes det er viktig at Mata og Torres starter ihvertfall. Så kanskje vi ser Drogba på høyrekanten?? Er ikke Sturridge småskadet? Anelka har også begynt å spille bra fotball igjen, vanskelig valg. Men stoler på AVB uansett hva han velger. Det var gøy å se Josh spille igår, håper på å se han mange kamper framover.

Lenke til kommentar

Artig å se at vi har rimelig bra med folk under 25år nå som gjør det veldig bra. Fra keeper til spiss, blir spennende og se hvor mange av de på utlån som vil komme tilbake neste år og spille. Nesten litt synd at Thibaut Courtois (ikke sjans å huske det navnet med det første), gjør det så greit i Athletico med tanke på at Cech står i mål hos oss i enda 8-10år, og vi låner vel neppe belgieren ut i hele den perioden.

Lenke til kommentar

Drogba kommer nok inn i andreomgang for Torres, eventuelt så legger AVB om formasjonen til 4-3-1-2, med Mata i mellomrommet.

Det hadde vært veldig interessant.

 

Litt spennende lesning. Lurer på om det kommer fram noe snusk om Torresovergangen: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2040773/Andy-Carrolls-agent-reveals-footballs-dirty-secrets.html?ITO=1490

Endret av Aleks
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...