Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor spilte ubrukelige Kalou og hvorfor ble fantastiske Ballack byttet ut? Å bytte ham ut skader moralen hans når han er på vei opp, det var tydelig at han var misfornøyd med å bli byttet ut, ganske naturlig når Lampard var langt svakere, spesielt i forsvar. Bortsett fra dette var kampen i dag fantastisk.

Lenke til kommentar

Denne seieren smakte godt. Håper den gir spillerne blod på tann, selvtillit og økt lyst til å vinne de resterende kampene - for det blir tøft i tiden framover. Manchester City og Everton borte, for eksempel, er ingen enkle kamper, for ikke å snakke om United på Stamford Bridge. Det gjelder å jakte, jakte og jakte på tre poeng i hver eneste kamp. Og da kan vi kanskje, med tilstrekkelig flaks, nærme oss United steg for steg - vi er tross alt avhengig av at de avgir poeng mot antatt svakere motstand, skal vi løfte pokalen i mai.

 

Men spenningsnivået er det ingenting å si på. Den kommende fotballvåren blir nervepirrende - både for oss, United-fans og Arsenal-tilhengere.

Lenke til kommentar
Denne kampen viste at Chelsea er en seriøs utfordrer til tittelen, som kommer til å bli avgjort på Stamford Bridge i kampen mot Manchester United.

 

Neppe, da er dere fortsatt 2 poeng bak. Det er 7 kamper igjen, mest sannsynlig vil hverken Chelsea eller United vinne resten av kampene.

 

Nok om det, bra kamp av Chelsea, hadde helst sett at det ble uavgjort ettersom dere er en klart sterkere utfordrer enn Arsenal.

Lenke til kommentar
Kan jeg få høre en ærlig mening av dere Chelsea-supportere?

 

Hvem tror dere vinner PL?

 

Forskjell på hva folk trur og hva folk håper da. Men jeg må nok, som du antageligvis gjettet, si: Manchester United.

 

Men om pokalen kommer hjem til de blå i år, så vil jeg absolutt si det er like fortjent. Om vi vinner eller ikke trur jeg vi stiller mye sterkere neste år enn det vi gjorde i år.

Endret av kvitrafn
Lenke til kommentar

Jeg forstår ikke kritikken av Avram Grant. Han har jo gjort en kjempesesong. De fleste hadde dømt Chelsea nord og ned etter at han tok over. Mot Arsenal endret han jo formasjon og gjorde noen bytter, og hva skjedde? Jo, på 20 minutter snudde Chelsea kampen og vant.

Lenke til kommentar
Jeg forstår ikke kritikken av Avram Grant. Han har jo gjort en kjempesesong. De fleste hadde dømt Chelsea nord og ned etter at han tok over. Mot Arsenal endret han jo formasjon og gjorde noen bytter, og hva skjedde? Jo, på 20 minutter snudde Chelsea kampen og vant.

 

Hvis du leser noen sider bakover, ser du en del synspunkter ang. byttene hans etc. For å si det kort; Grant mangler det taktiske.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke alltid vært like glad for at det var Grant som tok over selv, men han har gjort Chelsea til et mer spennende lag å se på, det skal han ha, og resultatene er jo gode i forhold til bare et tiår tilbake, vi er tross alt trygt inne som en av de fire store fortsatt.

 

Mye av kritikken kommer vel etter at Chelsea har rotet bort "sikkre" seiere, og dummet seg ut i cup. Men om vi drar i land 2.plass i PL, og kanskje en finaleplass i CL så trur jeg Grant vil være mer akseptert neste år.

 

Ten Cate og Clarke som sitter bak Grant er jo forsåvidt ikke 2 trenere jeg ville hatt bort fra brua, men de blir ett all sansynlighet borte om Grant blir kastet ut. Nye managere pleier som regel å ta med seg en trener eller 2 til sin nye klubb. Chelsea brukte vel en del rubler or å få tak i Ten Cate fra Ajax var det vel?

 

Om Grant går eller ikke, blir likegyldig for meg, jeg likte Mourinho bedre men vil heller ikke ha han tilbake.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...