Gå til innhold

Røkt tykkpølse på pizza - forberedes?


Plomma2

Anbefalte innlegg

Hei.

Fikk lyst på pizza, men jeg har ikke kjøttdeig eller lignende i huset. Det eneste jeg har er en pakke røkt tykkpølse.

Det burde jo fungere å skjøre noen pølser i biter og bruke det, men her er spørsmålet:

Skal/bør de kokes eller stekes først, eller går det greit å ha de på rå, så tar ovnen seg av alt?

Vil jo tro de må forberedes først. Noen som har brukt det før og har noen vise ord å dele? Det er vel i første omgang om de er best stekt eller kokt når de skal på pizza jeg lurer på.

 

- Plomma

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og det ble... *trommevirvel* en suksess!

 

Tykkpølse er.. tykkpølse. Det er vel det som egentlig heter kjøttpølse, men..

7157308[/snapback]

 

 

Tjah...tykkpølse versus tynnpølse.....?

Kjøttpølse versus wiener?

 

Blir vel det samme som nordlending versus trønder.

 

nudge nudge....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...