Plomma2 Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Hei. Fikk lyst på pizza, men jeg har ikke kjøttdeig eller lignende i huset. Det eneste jeg har er en pakke røkt tykkpølse. Det burde jo fungere å skjøre noen pølser i biter og bruke det, men her er spørsmålet: Skal/bør de kokes eller stekes først, eller går det greit å ha de på rå, så tar ovnen seg av alt? Vil jo tro de må forberedes først. Noen som har brukt det før og har noen vise ord å dele? Det er vel i første omgang om de er best stekt eller kokt når de skal på pizza jeg lurer på. - Plomma Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 (endret) Skjær dem i passe tynne skiver, ha dem i ovnen, resten går av seg selv. Endret 26. oktober 2006 av SumSar Lenke til kommentar
Flygg Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 (endret) det bør da funke å skjære i skiver og slenge på omtrent som pepperoni. Du trenger ikke å gjøre noe med pølsa før du har den på. Endret 26. oktober 2006 av kakk Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Hva er "røkt tykkpølse"? Lenke til kommentar
Rikky Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 PencilCase: Pølselink Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Hva er "røkt tykkpølse"? 7156913[/snapback] Det lurte jeg også på. Hva er "tykt" i pølsesammenheng? Er en grillpølse tykk? En Wiener? Røkte kjøttpølser er jo tykke, men salami er som regel enda bredere i dimmen. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 PencilCase: Pølselink 7156928[/snapback] Okay, du mener røkt middagspølse Den mener jeg ikke egner seg som pizzafyll, da er det bedre uten, fordi den smaker "fyllmasse". Lenke til kommentar
Poor Leno Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Pizzadeig -> Tomatpuré -> Røkt kjøttpølse -> Ost (masse) Putt på alt annet stæsj du finner, hvis det ønskes! Vel bekomme! Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Har brukt det selv noen ganger, synes det går helt fint jeg. Men smaken er som baken. Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 26. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 26. oktober 2006 Og det ble... *trommevirvel* en suksess! Tykkpølse er.. tykkpølse. Det er vel det som egentlig heter kjøttpølse, men.. Lenke til kommentar
jacoP Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Har brukt det selv noen ganger, synes det går helt fint jeg. Men smaken er som baken. 7157098[/snapback] Den er delt i to Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Og det ble... *trommevirvel* en suksess! Tykkpølse er.. tykkpølse. Det er vel det som egentlig heter kjøttpølse, men.. 7157308[/snapback] Tjah...tykkpølse versus tynnpølse.....? Kjøttpølse versus wiener? Blir vel det samme som nordlending versus trønder. nudge nudge.... Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 (endret) Her hvor jeg bor, sier vi røyka pølse. (Hehe, nei vi røyker den ikke, det hadde hatt interessante resultater tror jeg. ) Endret 26. oktober 2006 av Smirnoff Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå