Kjekssjokolade Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Hei, idag skal jeg alge hjemmelat pizza (fra grunnen av), noe jeg har gjort en god del ganger før. Så det jeg tenkte, var at jeg kunne ha noe i deigen for å piffe den opp et parr hakk Noen forslag? Må ikke være veldig sterkt, pga mamma og lillebror ikke er noe for sterk mat. Oppskrifta jeg bruker: 300gram hvetemel 25gram gjær 1ts salt 2dl vann brånet smør Takker for tips Lenke til kommentar
theDurkan Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 (endret) En halv teskje oregano, eller bare litt chillipulver GODT fordelt i deigen. Eller, hvis du vil ha det litt gøy, blande litt grønt i deigen edit: Ikke kardemomme, for guds skyld. Endret 26. oktober 2006 av Mixel Lenke til kommentar
cbs77 Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Litt tørket oregano og basilikum gir en god rund smak på bunnen. Hvitløk er også godt, men passer kanskje best i sausen. Lenke til kommentar
Flygg Skrevet 26. oktober 2006 Del Skrevet 26. oktober 2006 Oregano funker knall i pizzadeig. Husker og¨å at jeg kjøpte en slags chili- og hvitløksaus på mega en gang. Den så ut som ketchup, og var veldig god i pizzabunn. Lenke til kommentar
Kjekssjokolade Skrevet 26. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 26. oktober 2006 Der sto deigen til hevings, med noe eksta godt i Takker for svar Lenke til kommentar
Marsan Skrevet 30. oktober 2006 Del Skrevet 30. oktober 2006 Jeg bruker en god del mer salt en det du bruker, som etter min mening gir deigen en bedre smak. Lenke til kommentar
Q-tip Skrevet 1. november 2006 Del Skrevet 1. november 2006 Prøv stjerneanis. Det gir en mild, søt smak. Lenke til kommentar
AT1S Skrevet 1. november 2006 Del Skrevet 1. november 2006 MmMm. Oregano gir fra seg en skikkelig god smak <3 Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 6. november 2006 Del Skrevet 6. november 2006 Kan man spørre om hva du hadde oppi deigen? Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 7. november 2006 Del Skrevet 7. november 2006 Oregano og chilli funker fett. Mer smak Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 7. november 2006 Del Skrevet 7. november 2006 Skriver litt her jeg, slik at jeg får den under mine innlegg, så kan jeg også prøve å lage pizza deig når jeg kommer hjem, det var oppskrifta øverst right? Lenke til kommentar
AT1S Skrevet 7. november 2006 Del Skrevet 7. november 2006 Skriver litt her jeg, slik at jeg får den under mine innlegg, så kan jeg også prøve å lage pizza deig når jeg kommer hjem, det var oppskrifta øverst right? 7236718[/snapback] Det står en veldig god oppskrift øverst, ja. Ta med litt ekstra av det som har blitt foreslått. Det blir kjempegodt... Lenke til kommentar
Pjakk Skrevet 9. november 2006 Del Skrevet 9. november 2006 Jeg vil anbefalle å prøve å lage en grov pizzabunn det pleier jeg å ha når jeg spiser hjemmelaget pizza, faktisk veldig godt og blir vel litt sunnere. Lenke til kommentar
asoris Skrevet 25. november 2006 Del Skrevet 25. november 2006 Hva med nykommeren til Grandiosa? Med musehale? Mannen med det uheldige innkjøpet trodde vel knapt sine egne øyne.... (Pizzaen halen ble funnet i er nå til analyse ved Stabburets hovedkontor.) Lenke til kommentar
AT1S Skrevet 25. november 2006 Del Skrevet 25. november 2006 musehale? Ja, uansett, det er jo bare papp pizza, lag selv Lenke til kommentar
Kjekssjokolade Skrevet 25. november 2006 Forfatter Del Skrevet 25. november 2006 Jeg vil anbefalle å prøve å lage en grov pizzabunn det pleier jeg å ha når jeg spiser hjemmelaget pizza, faktisk veldig godt og blir vel litt sunnere. 7248845[/snapback] Er ikkeå veldig god på kjekkenet, er glad når jeg klarer å følge en oppskrift og få noe spiselig resultat. Å pizzadeig oppskriften jeg har skrevet øverst er en oppskrift jeg klarer dette med. Så kan du forklare hvordan du gjør pizzadeigen grov? Takker for alle svar Lenke til kommentar
AT1S Skrevet 25. november 2006 Del Skrevet 25. november 2006 Det finnes jo mel som er malt fint og mel som ikke er det. Regner med at du bruker grovmalt mel hvis du skal ha en grov pizzadeig Lenke til kommentar
asoris Skrevet 25. november 2006 Del Skrevet 25. november 2006 Grov Pizzabunn. 3 dl lunkent vann. 1/2 pakke gjær. 1 ss olje. Ca 3 dl hvetemel og 5 dl samalt hvetemel. Lenke til kommentar
Kjekssjokolade Skrevet 25. november 2006 Forfatter Del Skrevet 25. november 2006 Grov Pizzabunn. 3 dl lunkent vann. 1/2 pakke gjær. 1 ss olje. Ca 3 dl hvetemel og 5 dl samalt hvetemel. 7356333[/snapback] Takker Lenke til kommentar
Flygg Skrevet 25. november 2006 Del Skrevet 25. november 2006 Og glem for all del ikke saltet. Ca 15g havsalt passer bra til den oppskriften Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå