Gå til innhold

Jetfly fra ubåt under vann (video)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For det første: Dersom du ser på vannsøylen som reiser seg opp idet objektet kommer opp av vannet, ser det ut som denne er produsert av en slagt tube - slik som en missil - og ikke et fly som har vinger. Dersom du ser nøye etter er det absolutt ingen splashing der hvor vingene kommer opp. Ja, vingene er ganske tynne som kan kutte igjennom vann, men vingene er tross alt minst 15 cm tykke. Slikt ville ha tatt med vann (som da blir hvitaktig) opp av havet idet vingen forlater vannet slik som vannsøylen. Dette skjer ikke i videoen.

 

For det andre: Jeg har aldri sett en jetmotor som kan lage en slik gulaktig og, ikke minst, sinnsykt stor flamme! Flammen er jo dobbelt så lang som flyet, og produserer veldig mye røyk for å være en jetmotor..

Jeg mistenker det heller er en kjemisk rakettmotor, grunnet fargen på flammen og all røyken/eksosen. Forøvrig en jetmotor ha oksygen for å forbrenne drivstoffet. Derfor fungerer ikke jetmotorer i verdensrommet, men her bruker man rakettmotorer som allerede inneholder oksygen i drivstoffet, som også muliggjør forbrenning under vann hvor oksygenet er bundet i H2O. Det er også tilgangen på oksygen som gjør at det er visse høyder passasjerfly holder hvor det er best forhold mellom forbrenning (som krever O2) og luftmotstand, som gjør det med økonomisk m.t.p. drivstoffkonsupsjon.

Altså, jetmotor kan ikke fungere under vann.

 

 

Min konklusjon er at det orginale videoopptaket er av en missil (rakett) skutt ut av en ubåt, men noen har lagt et klipp av et fly over missilen.

Endret av skag1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...