Gå til innhold

Keyboard, trenger hjelp til å velge!


Sjel

Anbefalte innlegg

Det har seg slik at jeg og et par kamerater driver å spiller litt ilag på fritida, ikke noe seriøse greier, men bare helt for morroskyld. Men nå har jeg tenkt å skifte innstrument, til keyboard, slik at vi kan bruke synther og liknende.

 

Så vist noen har ett billig alternativ ( trenger forsterker og ).

 

 

 

 

 

Takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du skal ha billig kan du jo få kjøpt noe til 1500-3000, men ville ikke anbefalle det... Da er det ikke alltid lyden regulerer seg etter hvor hardt du trykker, men kjøpt et Yamaha til 4000-5000 så får du mye for pengene :thumbup: Forsterker vil jeg anbefalle Peavey, men det blir kanskje litt dyrt :blush:

Lenke til kommentar
Om du skal ha billig kan du jo få kjøpt noe til 1500-3000, men ville ikke anbefalle det... Da er det ikke alltid lyden regulerer seg etter hvor hardt du trykker, men kjøpt et Yamaha til 4000-5000 så får du mye for pengene  :thumbup:  Forsterker vil jeg anbefalle Peavey, men det blir kanskje litt dyrt  :blush:

7158342[/snapback]

Offtopic: Anbefalle?

 

Ontopic: Du burte kjøpe et billig et til 2-3000, visst du bare skal bruke det 4fun.

Slik som jeg ser det, blir ikke akkurat dere så irriterte over at keyboardet ikke er et vindunder. Så lenge det er lyd, så er dere fornøyde, er det så?

Lenke til kommentar
Hva med Yamaha PSR-K1

 

Har et slikt et selv og er storfornøyd... Passer for folk som har spillt piano lenge og for folk som nettop har begynt. Over 400 lydmuligheter og god lyd. Det følger også med en mic, men den er ikke av beste kvalitet, men egner seg hvis du vil spille å synge når du er alene og øver deg  :cool:

7162734[/snapback]

 

 

Er lydene litt sånn "cutting edge" aktige. Slik som dem bruker i modernemusikk den dag i dag? lik synther de har i industrial musikk? Eller er det sånn lame lyder som i ett du kjøper på cash'n'carry til 500kr? :p

 

Vist det er tilfellet kjøper jeg heller et Yamaha MO6

Endret av Sjel
Lenke til kommentar

Det funker til det meste.. ta deg en tur på Norsk Musikk en dag, der er det hyggelige folk som hjelper deg til hva du vil ha... Som sagt er det over 400 lydmuligheter på akkruratt dette keyboardet... ser kanskje litt nybegynner aktig ut på bildet, men kan ta et bilde av mitt eget.. Jeg er i hvert fall fornøyd og jeg har spilt en del år... har brukt det når jeg spiller med andre ;)

 

vent litt så legger jeg ut et bilde senere i dag! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...