Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den originale trilogien var utrolig for sin tid. Tar man med den konteksten så blir det nok vanskelig å slå den originale trilogien. Men ser man de i forhold til dagens Star Wars filmer så er de ganske like i kvalitet (ikke i forhold til VFX såklart). Mye teit dialog og andre ting der. Tar man av nostalgi-brillene så er ikke de nye Star Wars filmene noe dårligere enn de forrige. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det finnes mange typer Star Wars-fans, men de som forundrer meg mest er de som mener den originale trilogien er en slags hellig greie som er perfekt på alle måter, mens alt annet i serien er dritt. Etter å ha sett gjennom hele serien igjen i år vi jeg si at det er ganske jevnt fra og med episode 3 til episode 8, mens de to første episodene er litt svakere. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Skandale i Sorrento 4/6 , de Sica kommer tilbake til sin hjemby Sorrento hvor han er brannsjef , Loren selger sjømat på kaia og prøver å gjøre typen sjalu , typisk ita komedie.

Lenke til kommentar

Saktens enig med det, men samtidig føles det ikke helt dekkende å bare beskrive SW som popkorn-filmer, for det er utallige overfladiske underholdningsfilmer der ute som aldri kom i nærheten av å bli et så stort fenomen som SW har blitt. SW henter inspirasjon fra utrolig mange kilder - science fiction, fantasy, historie, religion/mytologi - og klarer å sette det sammen til en helhet som fungerer fantastisk bra. Det blir litt som å beskrive The Wire som nok en krimserie, selv om den på sett og vis er det.

 

Ellers er jeg enig i at SW ikke bør tas så seriøst. Helt fra første film er det åpenbart at dette er filmer som ikke tar seg selv altfor seriøst, og det er det en del blodfans som åpenbart ikke har fått med seg.

Lenke til kommentar

Den nyeste Star Wars filmen mangler alt: En hovedperson, en rød tråd, et mål og en belønning. I denne filmen er det ingen som oppnår noe som helst. Hele filmen er bare noe vås. Mas og fjas. George Lucas var et fortellergeni da han laget de tre første filmene på 70 og 80-tallet. Men han mistet grepet på 90-tallet. Hans Disney etterfølgere er helt håpløse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...