Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har nesten vært på kino 2-3 ganger i måneden de siste 2 årene rundt om i hovedstaden. Har ikke hatt noe problemer med noe folk siden jeg så Expendables 2 på Eldorado, som var en kino som ble lagt ned for sikkert 2 år sida nå og. Så antar kanskje jeg er heldig med å ikke kommer over idioter når jeg er på kino. Går mest på Ringen Kino da.

Lenke til kommentar

 Går mest på Ringen Kino da.

Der jeg også går mest! Går en stund mellom dårlige opplevelser der. Har prøvd Saga, Klingenbeg og Colosseum flere ganger og det er vel der det har vært verst. Også mest fornøyd med ringen mtp kvalitet i selve kinoen (Seter, lyd++), selv om storsalen på Colosseum er litt kul å være i.

 

Tror tidspunkt og filmvalg kan ha mye å si på hvem man møter. Ser man en skrekkfilm fredag/lørdag kveld er det 100% sikkert noen ungdommer/drittunger som skal skvette høylytt når det er noe bittelitt skummelt, og så le høyt etterpå. Eller kommentere alt som skjer med umorsomme spøker.

 

Ingenting av det som hindrer meg i å dra på kino en gang i mnd (fler om det er mange gode filmer). Mulig jeg bare begynner å bli bitter :p.

Lenke til kommentar

Husker jeg så Django kort tid etter Skyfall, litt av en forbedring i publikum da. Det burde vært 18-årsgrense på all kinofilm.

 

Dette er noe jeg har merket meg. Det er enorm kvalitetsforskjell på publikum avhengig av hvilken film man ser og generelt vil jeg si at jo bredere appell en film har dess mer dyrehage blir det. Jeg husker da jeg gikk for å se Red Cliff i sin tid; jeg har aldri vært i en roligere kinosal.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

En gang jeg var på kino, var det noen som hvisket bak meg. Etterhvert snudde jeg meg, og så litt stygt mot dem. Da skjønte jeg at det var hvisking/bakgrunnslyd i filmen, som gikk på surround. Er ikke den mest rutinerte kinogjengeren, nei.

Jeg gjorde noe tilsvarende da jeg så Jurassic World tidligere i uka. Husker ikke hvilken scene, men det var noen til siden som fikk et ufortjent blikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...