Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stumfilmer er faktisk spennende saker! Har ikke sett The Artist enda, men skjer vel om ikke så altfor lenge..

 

 

Derimot så fikk jeg endelig sett Smultronstället i dag, og dæven, det var en film jeg likte! Og jeg ble skikkelig imponert over skuespillet til Victor Sjöström! En film som anbefales lett! :)

Lenke til kommentar

Etter å ha sett Thor-traileren må jeg si at jeg ser frem til den også!

 

Ditto, men den viste utrolig lite av skurkene. Malekith ble så vidt vist. Veldig spent på alt fra Marvel framover. Spesielt de filmene i 2014, Gurdians of The Galaxy og Captain America: The Winter Solider først og fremst. Gurdians vil forhåpentlig vise at kosmiske superhelt-filmer kan fungere (noe Green Lantern søren ikke gjorde). Mens Winter Solider forhåpentligvis blir mer som en actionthriller med spennende en historie ala tegneseriene som har noen veldig gode greier med S.H.I.E.L.D. og Captain America sammen.

 

Ser veldig fram til Iron Man 3 på fredag. Jeg vet ikke om den kommer til å slå den første filmen, men den kommer garantert til å slå den andre filmen som var så elendig (eneste jeg likte i filmen var håret til Scarlett).

 

Shane Black er jo en av de som klarer å mikse buddy og action godt. Se på Kiss Bang Bang eller Dødelig Våpen-filmene. Så forhåpentligvis godt War Machine og Iron Man materiale i filmen.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Kommer ann på hvilket humør du er i. Vil du bare se en masse skyting og tildels fete actionscener velg G.I. Vil du se den beste filmen, se Oblivion. Jeg hadde valgt GI om jeg var i popcorn-humør og Oblivion alle andre dager.

 

edit: Jeg har forøvrig sett begge.

Endret av AnewZ
Lenke til kommentar
skal på Kino etter på, "Oblivion" eller G.I. Joe: Retaliation? :)

 

Har kun sett Oblivion, og den fallt godt i smak. Syns Cruise gjør en god prestasjon, og jeg likte settingen veldig godt. Backet av ett herlig soundtrack i fra M83 får ihvertfall jeg litt frysninger her og der :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...