Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir mye superhelt-filmer i årene framover, og liker castingene så langt. Eneste negative så langt er Chris Evans som Cpt. America for min del, hvertfall på Marvel-sida.

 

Neste sommer kommer "Thor", basert på Marvel-figuren med samme navn spilt av Chris Hemsworth. Med Natalie Portman, Stellan Skarsgard og Antony Hopkins(som Odin) samt Loki. I går ble det første bilde med Hopkins og Hemsworth sammen sluppet:

13848431.jpg

 

Også en film sentrert rundt Captain America kommer også før "The Avangers" i 2012. Chris Evans(The Losers, Fantastic Four) skal spille Roger/Cpt. America. Hugo Weaving fra Matrix/Ringness Herre skal spille Red Skull, altså badguy`en i filmen. I tillegg skal Tommy Lee Jones og Stanley Tucci(fra Them Lovely Bones, som han vant Oscar for).

 

Nå virker det også som Mark Ruffalo skal spille Hulken i "The Avangers". Joaquin Phoenix var et rykte først, etter at Edward Norton ble bekreftet ikke skulle være med i "The Avangers". Hulken kommer til å være badguy i "The Avangers" ulikt Hulken-filmene vi har sett tidligere hvor han har vært goodguy.

 

Ikke nok med det. Ikke bare skal filmen skal Joss Whedon(Firefly, Buffy, Serenity) som regisør. Jeremy Renner fra Oscar-vinnern "The Hurt Locker" skal spille "Hawkeye". Sammen med Robert Downey Jr. som Iron Man/Tony Stark, Chris Hemsworth som Thor, Chris Evans som Captain America, Scarlett Johansson som the Black Widow, Samuel L. Jackson som Nick Fury og Don Cheadle som War Machine. Loki fra "Thor" er også en av de bekrefta "badguyene" til filmen.

 

Etter dette vil Iron Man 3, og en til Captain America komme. Hulken vil sansyneligvis få en oppfølger til.

 

 

Over til Spiderman 3D. Andrew Garfield skal spille Peter Parker/Spider-Man. Desverre så skal ikke Toby McGauire og reigsør Sami Raimi lengre være med, sikkert gammelt nytt for noen Spiderman 4 kommer aldri. Samme med Kristin Dunst som Mary Jane o.s.v. Det blir dermed en reboot av Spider-Man filmene. John Malkovich som ble bekrefta til Spiderman 4, kommer ikke til å være med i Spiderman 3D. Synd nok, fordi Malkovich hadde vært perfekt som "The Vulture" som han ble castet til. Venom-filmen vil heller ikke komme da også, men det er enda usikkert.

 

 

I X-Men: First Class skal visstnok Kevin Beacon spille den store badguy`en. Ingen av skuespillerne fra tidligere X-Men filmer kommer til å være med i filmen. Vi ser her karakterne som unge, de som er med pluss karakterer som ikke har vært med i tidligere X-Men filmer fra tegneserien. James McAvoy(fra "The Last King of Scotland") skal spille Professor X. Og Michael Fassbender skal spille Magneto blant annet. Filmen kommer ut i 2011.

 

En X-Men Orgins: Wolwerine 2 vil komme en gang også, med handlingen satt til stort sett Japan.

 

 

Over til DC Comics kommer det en film rundt Green Lantern neste sommer, med Ryan Reynolds som Hal/Green Lantern. Mark Strong(Sherlock Holms/Kick-Ass) som badguy.

 

Oppfølgern til Dark Knight kommer sansyneligvis i 2012, og filmingen starter april 2011. Jokern vil ikke returnere, naturligvis som bekreftet i forrige månde av Nolan. Vil også komme ny Superman-film i 3D.

Lenke til kommentar

Jeg ser etter en film, men jeg kan ikke huske hva den heter. Mener å huske at den handlet om en fyr som klikket og bestemte seg for å rane en bank eller holde alle folkene på et kontor som gisler. Det var et slags drama/spenning. Hovedrollen var en som hadde mistet jobben eller noe lignende. Mye av filmen var dialog mellom en politimann og hovedrollen. Jeg er rimelig sikker på at den er fra 90-tallet.

 

Jeg vet det er veldig vagt og unøyaktig, men jeg slenger det ut her i håp om at noen vet hva jeg snakker om. :)

Lenke til kommentar

"Desverre så skal ikke Toby McGauire og reigsør Sami Raimi lengre være med"

 

I loled

 

Sikkert noen Gudfaren fans som raidet imdb HQ. Gleder meg sykt til å se den neste uke. Litt vanskelig å finne ut når de legger biletter ut for salg på Trondheimkino.no. Noen som vet prosedyren for slikt?

Lenke til kommentar

Inception hoppet forresten inn på 68.plass på top250 istad, for så å bli fjernet igjen ganske kjapt, merkelig...

Mangler nok endel votes enda.

 

Forventningene mine til denne filmen blir bare større og større for hver dag som går. Tenker faktisk at jeg tar den tre timers lange bussturen til Bergen for å få med meg premieren. Øker vel bare fallhøyden, men whatever...

Lenke til kommentar

Den skal ha mer enn nok votes nå, trenger bare 3000 for å gå inn på lista.

 

Så nettopp Valhalla Rising og det var rett og slett tortur å klare å i det hele tatt se den ferdig. Er det bare jeg som er overfladisk og ikke ser det fantastisk "artsy" med denne filmen? For meg var den en selvhøytidelig, pretensiøs og monoton suppe som bare inneholdt close-ups av Mads Mikkelsen som stirret ut i intet og hans økseføde som bare trasket rundt og mumlet noe om at de måtte komme seg bort fra helvetet de hadde blitt ledet inn i. Det virker som Nicholas Winding Refn her prøver å være en dyster utgave av Terrence Malik, men bare ender opp med å irritere.

 

Flere som har fått den med seg og kan belyse meg her?

Endret av Dimitrij
Lenke til kommentar

Skjermen din kan vise Full-HD, så du kan sammenligne 480-kvalitet (DVD) med 1080-kvalitet (Blu-ray) på f eks

Så forskjell der ja :)

 

Til spørsmål 2 så kan du forsøke andre kilder, andre programmer (VLC eller Media Player Classic) og passe på at du riktige codecs (tror det er K-lite Codecs som det gjelder å ha).

 

Den K-lite pakka skjønte jeg ingenting av. Blir bildekvaliteten på DVD bedre om jeg skaffer meg HDMI / DVI ? :)

Lenke til kommentar

Da er billetter bestilt til Inception på colosseum på premieredagen :) Gleder meg! Så også nettopp på kino, var ikke dum den. 7.5/10

The good, the bad, the weird er super :)

 

noen som vet om Mother kommer på kino i Norge, og når den kommer på DVD ? Det er jo lenge siden traileren kom ut.

 

Et søk hos Filmweb ga ingenting, så jeg har liten tro på at den kommer på kino i nærmeste fremtid. IMDB ga heller ingenting om DVD-release her til lands.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...