Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Jeg droppet Terminator, og slo til med Antichrist i kveld. Noen andre som fikk filmen med seg?

 

Vet ikke helt hva jeg skal si om filmen. Slik som uttallige kritikere allerede har nevnt, er det vanskelig å bestemme seg om filmen var god eller dårlig. Men en merkelig opplevelse var det. Regner med at jeg vil bruke litt tid på å fordøye filmen, samt prøve å forstå meg på symbolikken, så kanskje det blir lettere å gi en helhetsvurdering etter hvert. De "uhyggelige" kjønnsorganscenene var forøvrig ikke så forferdelige (det skal fortsatt bemerkes at et par gikk ut av kinosalen når klimakset kom). Det er heller den jevne oppbygningen av creepy atmosfære som tok fatt i meg, og ga meg en småskummel opplevelse.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg så den første Che-filmen, og jeg må si jeg ikke akkurat var fascinert av historien. Mesteparten av filmen gikk ut på at Che (med soldater) gikk rundt i skogen og hadde astmaproblemer. Ikke særlig underholdende altså, men den har sikkert en biografisk verdi. Mitt inntrykk av filmen var kanskje svekket av at jeg forventet noe annet...

Lenke til kommentar
Kom nettopp hjem fra T:Salvation, og jeg må si meg storfornøyd. Den var til tider litt for slitsom, men den føltes ihvertfall som en Terminator-film, og det var knall underholdning.

Slitsom? Jeg er storfornøyd med filmen, skjønner ikke hvorfor det rulles tre'ere overalt når det gjelder den filmen :hmm:

 

Ja litt slitsom som i at det var for få pust mellom bakkene. Det var riktignok kule spesialeffekter og rå actionscener, men de ble til tider dratt ut litt for langt. Men det er vel det eneste jeg har å utsette. Ble spesielt imponert over Sam Worthington som var konge som Marcus Wright.

Lenke til kommentar
Den siste i trilogien, The Bourne Ultimatum vant jo faktisk 3 Oscar, noe mange kanskje ikke tenker på så ofte. Jeg syntes også det er rart at man kan like en av filmene og hate en annen, men er enig i at 2'ern er den svakeste av den.

 

Ingen overraskelse at en teknisk brilliant film vinner tekniske oscars.

 

Jeg for min del misliker sterkt Shaky-Cam. Jeg greier ikke å følge med, og blir bare svimmel av å se filmer som har det. Er det sånn at man vurderer en film på hvor mange klipp den har, eller hvor fine takene er?

Lenke til kommentar

Jeg forventer egentlig ikke et svar på spørsmålet. Det var mer en talemåte for å uttrykke min frustrasjon. Jeg kan vel egentlig bare unngå å se den. Blade Runner blir ikke noe dårligere selv om det blir laget en ræva oppfølger. Er jo faktisk ikke sikkert den blir dårlig heller, men jeg klarer ikke se for meg en oppfølger til Blade Runner. Er det meningen at Harrison Ford skal være med i den?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...