Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Andrea Arnolds siste film "Fish Tank" fikk stående applaus av et vilt begeistret Cannespublikum. Den nevnes allerede som en sterk kandidat til årets Gullpalme. For alle oss som liker skitten Brit realisme er det bare å glede seg. Hvem kan vel glemme Arnolds fantastiske Wasp eller hennes sterke spillefilmdebut fra 2006 - Red Road?

 

For noen klipp fra Fish Tank, se HER.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mekker en bruker på listal nå... vet ikke helt hvorfor jeg ikke har gjort det tidligere. Oh well, hvem andre er der? Jeg synes det er usunt moro med lister :p

Min. Ingenting er updated what so ever, men uansett.

 

De beste skrekkfilmene er de som spiller på å gjøre det uskyldige og hverdagslige til noe skummelt, spesielt noe man ser hver dag. Det gjør at frykten er sterkere første gangen man ser filmen og inntrykket varer lenger fordi man ser disse elementene (som nå har blitt skumle) hele tiden. Når folk sier "Jeg blir fortsatt friket ut av fugler selv om det er 20 år siden jeg så The Birds" så har filmen gjort akkurat det den skal.

Bra sagt. Jeg føler dette kommer godt frem i f. eks Blue Velvet også. Skal tenke på flere som har det samme.

Lenke til kommentar

Så nettop Ferris Bueller's Day Off. Skjønner ikke hvorfor den blir sett på som en 80-talls klassiker, den var latterlig dårlig. Jeg satt og vrei meg av det dårlige skuespillet og håpet hele tiden at den skulle bli ferdig snart. Uffameg. Dama til Ferris var innmari digg da, og morsomt å se Charlie Sheen som badboy. 4/10.

Lenke til kommentar

I mine øyne skal et innlegg som det der i anmeldelstråden, uavhengig om den inneholder karakter eller ikke. Uansett ikke noe stort problem.

 

Nostalgi kan nok ha noe med saken å gjøre, men jeg tror Ferris... vil falle i smak for de som ser den for første gang litt lenger ut i tenårene eller senere også. Charlie Sheen er kul som alltid, flott fyr.

Lenke til kommentar

Ferris Bueller er en herlig film, den ruller mye på 80-tallssjarmen, og det gjør den litt vanskelig å anbefale. I alle fall har jeg nærmest en fetisj for ting som dette, noe som ganske sikkert er mye av grunnen til at jeg liker den. Men den er jo bare så fantastisk jovial, først og fremst. Når det gjelder skuespillet, så er det jo sånn med hensikt.

Lenke til kommentar

Syntes bare det var så tydelig mangel på kjemi mellom skuespillerne, det var liksom så dårlig flyt i dialogen. Pluss en del rett og slett pinlige scener, som f.eks den sentimentale scenen i slutten av filmen med Cameron i garasjen. Da sippemusikken begynte ble det alt for drøyt spør du meg...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg likte også T3. Det er en gjennomført film som leverer det som forventes. Den holder i mine øyne temmelig lik kvalitet som de to forrige, men skuffer kanskje litt for de som forventer at oppfølgere skal overgå sine forløpere, spesielt hvis de blir laget i moderne tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...