Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

22% up in this hiz. Fantastisk liste å bla gjennom, jeg fant 20-30 filmer som jeg hadde helt glemt å se. Jeg lånte Cassavetes-boksen av en lærer på FHS og fikk bare sett Shadows, kunne tenkt meg å se resten.

Do it. For min del likte jeg Shadows minst (ligner ikke så forferdelig mye på resten eller btw), mens så og si alt annet jeg har sett (rundt 6-7 filmer) har vært veldig bra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg likte stilen og tanken til Shadows, men selve filmen falt ikke helt i smak. Jeg tror jeg vil like de andre bedre. Ser dem nok kronologisk, only way to go.

Ja, det er vel en av de filmene som høres veldig lovende ut i teorien, men som i realiteten blir litt slitsom kanskje. Men en viktig film da, for folk som liker å verdsette sånt.

Lenke til kommentar
Jøss, regnet med at du hadde sett mer enn som så. Jeg krysset vel mest av på 70-tallet og de siste 20 årene.

 

Ja jeg skammer meg over det... Problemet er at det er så utrolig mye av de filmene som alle har sett som jeg ikke har sett.. Type Terminator, Raging Bull osv. Men jeg er stolt av at jeg kunne krysse av en god del på første siden da, er ikke så mange som har sett mye tidlig film, som feks The Great Train Robbery.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...