Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Som jeg skrev på flaggskipet så er jeg mest skeptisk grunnet folkene som er satt til å produsere det. Fantomet var jeg stor fan av, men av en eller annen grunn sluttet jeg å lese det mot slutten av 90-tallet. Filmen så jeg engang på flyet ned mot Kreta og den frister ikke til å sees igjen. På den tiden der klarte jeg til og med å like Spawn-filmen (jeg var sikkert beruset), men Fantomet-filmen var noe herk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan du si det samme om dette?

Tviler egentlig på at noen på forumet har sett den. Neppe spesielt lett å finne.

 

Serials er forresten ingen TV-serie. Det er en slags mini-serie med korte episoder (den nevnte er på 15 episoder ~20min) som ble vist i sammenheng med en fullengde-film på kino. Hver episode hadde en cliffhanger på slutten så folk ville komme tilbake og se neste episode, og dermed en ny film, en annen dag. Gjerne om superhelter og lavbudsjetts greier som var populært tilbake da Montag bare var i seksti-årene.

 

Så hvis du har sansen for serials, så er sikkert denne også knall.

Lenke til kommentar

Pffff, Fantomet-filmen er da knall! Virkelig god 90-talls feelgood popcorn-action, med helt kurante kulisser, effekter og humor - for ikke å snakke om en Catherine Zeta-Jones som aldri vil bli like heit igjen. Synes denne filmen passer godt på siden av filmer som f.eks. The Mummy. God Indy-wannabe, med andre ord. Likte den da jeg var liten, og har fortsatt ingen problem med den. Synes du skal sjekke den, jeg. Koster vel uansett sikkert bare en femtilapp hos Play.com eller noe.

Lenke til kommentar
Noen som har sett The Ninth Gate her? Så den i går kveld, og jeg måtte virkelig streve for å holde meg våken... Noen som kan forklare meg hvorfor den har fått nesten 7 stjerner på IMDB?

 

Den får vel litt ekstra Polanski poeng da... Jeg overhørte en gang en samtale i DVD butikken der en fyr presterte å si til kjæresten sin at The Ninth Gate var Polanskis beste film, må si at jeg nesten fikk lyst til å gripe inn med: "Synes du virkelig den er bedre enn Chinatown, Rosmarys Baby, Knife in Water, Cule de Sac og Pianisten.", men det var vel tydelig at han ikke hadde sett så mange Polanski filmer.

 

Jeg må innrømme at jeg ikke har så store problemer med Ninth Gate og mener vel faktisk at den fortjener den karakteren den har.

Lenke til kommentar

The Ninth Gate er mer eller mindre en tjaaa spør du meg.

Spennende var den ikke,men konsepte er jo bra. Gjennomføringen feilet ideen.

Skuespillet i seg selv er også greit. Men når jenter begynner og sveve så og Mr Depp ikke ser ut til å bry seg om dette merkelige fenomenet så blir det for dumt.

 

Men jeg liker at jeg har den i filmsamlingen min, en ypperlig søndagsfilm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...