Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som har sett Satan's Tango? Vurderer å anskaffe denne 450min lange filmen. Lurer litt på hvilke filmer den kan sammenlignes med :roll:

Jeg tror ingen som har sett den filmen tør å si at den er dårlig. Du har fritidsproblemer som bruker 450 minutter på en dårlig film.

Om man sier at den er bra er man bare filmnerd.

Endret av :--{D
Lenke til kommentar

Wow! Selveste Tarr tilstede. Da er det på tide jeg tar gjennsyn med denne 7 timer lange orgasmen. Jeg tror den har godt av å bli sett igjen.

 

Edit: Første jeg skal gjøre når jeg våkner i morra, Mulholland Dr. eller Fitzcarraldo? Har aldri sett noe av hverken Lynch eller Herzog før, så jeg gleder meg. God natt :)

Endret av Olum
Lenke til kommentar

Lynch åpner for at seeren skal kunne komme opp med egne teorier og løsninger. Jeg hadde en fin teori etter jeg så den, men den kan jeg ikke ta igjen i farten. Det dummeste du kan gjøre er uansett å snoke rundt på nettet etter andres teorier. Det å oppklare mysteriene er i mine øyne en sentral del av opplevelsen.

Endret av Infenso
Lenke til kommentar
Det dummeste du kan gjøre er uansett å snoke rundt på nettet etter andres teorier.

Ikke at jeg vanligvis gjør det, men jeg tror ikke det er så dumt som du sier. Det å få inspirasjon fra folk som virkelig har satt seg inn i filmen kan umulig skade etter min mening. Jeg har selvsagt min egen teori, men grunnen til at jeg spurte var bare å få oppklart om det var en "ny" Mulholland Dr. jeg hadde sett, der løsningen er ganske opplagt når man først har tatt den.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Så Resident Evil Degeneration igår kveld. Likte den veldig godt, men nå er jo jeg en zombiefilm elsker. Begynte og se på Rec og, men siden jeg var alene hjemme i et stort hus ble den skrudd av relativt fort. Nå går det i den første Resident Evil filmen :)

 

Crank 2 må bli rått! :)

Lenke til kommentar

Hva tror dere om 2081 (trailer)?

 

Om filmen:

Based on the short story Harrison Bergeron by celebrated author Kurt Vonnegut, 2081 depicts a dystopian future in which, thanks to the 212th Amendment to the Constitution and the unceasing vigilance of the United States Handicapper General, everyone is finally equal... The strong wear weights, the beautiful wear masks and the intelligent wear earpieces that fire off loud noises to keep them from taking unfair advantage of their brains. It is a poetic tale of triumph and tragedy about a broken family, a brutal government, and an act of defiance that changes everything.

 

 

Har sånn halvveis troen på den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...