Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det virker jo nesten som om at det etterhvert har blitt populært å mislike Tarantino. Kan si meg enig i at manuset til Death Proof ikke kan måle seg med hans tidligere verk, men jeg syns fremdeles at filmen var en grei opplevelse. Ingen Pulp Fiction, men likevel et frisk pust i forhold til mange andre av fjorårets filmer.

Endret av MrBrown
Lenke til kommentar

Det er blitt populært å mislike Tarantino siden folk begynt å se at han faktisk bare er ganske middelmådig. Mannen har bare noen få filmer som er gode, og de ble laget på begynnelsen av 90-tallet.

 

Uttrykk som "ingen Pulp Fiction", i hensikt å vise til hva Tarantino vanligvis lager, er på grensen til det absurde. Eneste filmen til Tarantino som er "en Pulp Fiction" er Pulp Fiction.

Lenke til kommentar

Uansett hva Tarantino gjør, blir det jo hyllet av fanboysa. Litt enig med Otth, han er faktisk litt middelmådig. Pulp Fiction er faktisk en av mine virkelige favoritter, Reservoir Dogs er meget bra, mens Jackie Brown ikke stikker seg ut på noen måter. Kill Bill har jeg ikke sett på en stund, men jeg ble ikke bergtatt for å si det sånn. Den siste filmen jeg så fra Tarantino var Death Proof, som var helt på trynet banalt dårlig. En av få ganger jeg har vurdert å gå fra kinoen, men jeg ble sittende i visshet om at det snart var slutt, og at Planet Terror snart skulle ta over.

Lenke til kommentar
Jeg skal ikke forsvare Death Proof, synes også den var ganske dårlig, men Planet Terror synes jeg ikke var på noen måte god film heller. Synes hele konseptet ble så dumt at det var egentlig ikke originalt, eller kult eller morsomt osv.

Det er selvsagt lov, men den ble utrolig godt mottatt. Personlig synes jeg PT var en fantastisk film, med god humor og bedre dialog enn QT sin og herlig, herlig action. Josh Brolin har blitt A-kjendis siden den filmen kom ut, men da jeg først så den var han helt ukjent for meg og perfekt i rollen. Jeg ble underholdt fra start til slutt av PT, og ville ikke at den skulle ende (da så jeg den lange versjonen). DP, derimot, var bare utrolig kjedelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...