Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dere må se "An evening with Kevin Smith"-filmene. Hvertfall den første. Fantastisk bra komikk. Han reiser rundt på universiteter over hele USA og svarer på spørsmål fra salen, en etter en. Og han er konstant morsom, har artige historier om filmene sine og hvordan de ble til, om skuespillerne osv. Ligger mange klipp på youtube fra de filmene. Hver film varer vel ca 4 timer.

 

F.eks. historien om når han dro på kristenprotest mot Dogma i hjembyen sin er gull. Han hadde et svært skilt med "DOGMA IS DOGSHIT" på også kjente tv-crewet som dekket det ham igjen og ville intervjue ham.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hvordan er det egentlig med dere å gå på kino alene? Personlig hadde jeg syns det nesten hadde blitt ubehagelig, og jeg ville blitt sett på som usosial her i strøket ^^ Hadde nesten blitt som å dra på Bowling alene(med mindre man driver med det aktivt å trener da).

 

Bare lurer på hvordan det blir sett på i resten av landet og^^

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Jeg har aldri gått på Kino alene, men hvis det kommer en film jeg virkelig har lyst til å nyte, så kan det vel vurderes. Nei, det ender nok med at jeg ser den hjemme.

Lenke til kommentar

Tanken har aldri slått meg, en film på kino går mer på det sosiale og offentligheten. Dessuten er det alltid koselig å dra på kino med venner/familie.

 

Edit: Forøvrig så er biletter til The Dark Knight bestilt for neste uke! :D

Endret av Onyx
Lenke til kommentar

Alle amazon-butikkene sender samlet. Går oftest på kino alene, men kommer mye an på hvilken film som skal sees. At jeg ikke kan gjøre noe som å gå på kino alene fordi normen sier det er noe som er sosialt betinget å gjøre med andre, er en norm jeg gir en god faen i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...