Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Så I am Legend istad. Det var en relativt bra film, men jeg fikk liksom ikke helt kick. Men var aboslutt ikke dårlig heller. Underholdende film.

Ser nå på the Trueman show. Må si at jeg digger'n :D

Ufattelig stilig film, Trueman Show.

Truman Show ja. Virkelig klassefilm som, iallfall jeg, kan se mange ganger iløpet av kort tid og fremdeles bli helt hektet med. Legger merke til smådetaljer etterhvert. Morsom ikke minst! :)

Lenke til kommentar
Psycho er en fin film til å se om man liker Hitchcock eller ei. Liker du ikke filmen er det ikke noe særlig vits å se noen av hans andre filmer heller.

Må si meg litt uenig her, jeg synes ikke skrekksjangeren er det mest interessante Hitch har gjort. Jeg foretrekker spion-thrillerne, spesielt North by Northwest. Det er alltid vanskelig å bli skremt av 50 år gamle filmer som er blitt så symbolske at det er ingenting overraskende eller nytt med dem, men å bli spent av en film går helt fint. Det går med The General, det går med Mr Smith goes to Washington og det går ihvertfall med North by Northwest.

 

Men det ser ut som han likte den, så da er det jo greit.

Lenke til kommentar

Hitchcock er min favorittreggisør. Psycho er en helt kanonfilm, men det er ikke egentlig slik Hitchcock pleier å lage. Vil heller si at Hitchcock lager suspense. Slik som Dial M For Murder, som forøvrig har ett av tidenes mest gjennomførte og sammensatte plott. Alt henger sammen i hverandre på en måte. En annen film som ligner litt mer på Psycho igjen er The Birds, som fikk meg til å stoppe noen sekunder ekstra dagen etter å se på en skjære som sto oppå søppelkassa mi.

 

Når jeg har sett alle ferdige filmene av Hitchcock skal jeg skrive en gigantisk guide av han tenkte jeg.

Lenke til kommentar
Jepp. vanskelig å ikke like den. Norman var creepy :D

 

Jeg så dessverre Psycho på skolen. Klassekameratene mine lo seg igjennom filmen, noe som selvsagt ødela stemningen litt for meg. Jeg likte likevel filmen veldig godt. Gode skuespillere, interessante karakterer, gøyale vendinger og et av tidenes beste soundtrack.

Lenke til kommentar

Jeg har 6 Hitchcocks usett liggende. Oh, som jeg gleder meg. Skal prøve å få sett alt av han innen 09.

 

edit: Jacer, jeg ble faktisk imponert over hvor bra effektene var. Eksplosjonene var jo helt vilt bra. Jeg vil definitivt kalle den en av Hitchcocks beste, selv om jeg ikke har sett alle.

Endret av Vintermåne
Lenke til kommentar
Lykke til, mannen må da være en av de mest produktive regissører gjennom tidene. Ser fram til en guide av fyren, kan bli spennende.

 

Har bruker her og bruker denne for å krysse av for de jeg har sett.

 

edit: For noen dager siden så jeg Rebecca (1940). Rett og slett en helt sykt bra film, litt spooky til tider og fantastisk skuespill. Definitivt 10/10.

Endret av Vintermåne
Lenke til kommentar

Syns ikke det å se gamle Hitchcock klassikere gir meg så mye annet enn at man ser hvorfor de er klassikere. Man har jo lest og hørt om filmer som Birds eller Psycho i 4 tiår, temmelig umulig å bli noe skremt av dusjscenen i Psycho som har vært en del av populærkulturen så lenge, og parodiert i ørten hundre filmer.

Lenke til kommentar

Apropos lister, anbefaler alle filmfans å lage en Twofifty-profil. Twofifty.org er en webside hvor man kan krysse av de top 250-filmene på IMDb som man har sett. De fleste vet vel om dette konseptet.

 

De fleste Hitchcock-filmene er på listen, til Saetia-fan CypheroN, sjekk ut filmen Strangers On A Train, en veldig god Hitchock-film syns jeg. :)

Endret av Krokanrull
Lenke til kommentar
Apropos lister, anbefaler alle filmfans å lage en Twofifty-profil. Twofifty.org er en webside hvor man kan krysse av de top 250-filmene på IMDb som man har sett. De fleste vel om dette konseptet.

 

De fleste Hitchcock-filmene er på listen, til Saetia-fan CypheroN, sjekk ut filmen Strangers On A Train, en veldig god Hitchock-film syns jeg. :)

 

Beklager å måtte si det, men der tar du meget feil!

 

edit: På andre del i bold har du meget rett!

Endret av Vintermåne
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...