Gå til innhold

Til alle som ser på Naruto


Anbefalte innlegg

Har sett at det er mange her på forumet som sier at Naruto ikke er en barneserie og at den er så utrolig bra osv osv :roll:

 

 

Må bare stille dere et spørsmål: Hvor gamle er dere?

Hadde vært interessant å få vite alder (og mental tilstand) til dere som liker Naruto.

 

 

 

Ting som tyder på at Naruto er en barneserie:

 

- Den vises på barne TV i Japan

- Det finnes haugevis av leker basert på Naruto

- Historien er totalt latterlig, på nivå med Digimon og Pokemon + at du får alt inn med teskje

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan med trygghet si at jeg sannsynligvis er gamlere enn deg, hvorvidt Naruto er en barneserie eller ikke bryr meg midt på ryggen. (Det faktum at du overhodet orker å henge deg opp i det viser vel i og for seg at du sannsynligvis er en del år yngre enn meg)

 

Joda, liker Naruto, vel og merke når historien følger, ja historien. Ikke når den går på filler, etter filler, etter filler, etter filler.. (skal begynne å se igjen når fillerne slutter)

 

Om den er bra eller ikke, er vel strengt tatt opp til meg å bedømme. Jeg synes den er bra, når den ikke viser ørten fillere.

 

 

Noen andre får krangle med deg, jeg orker ikke. Synes du det er en barneserie, helt greit. Da er det vel en barneserie... Det er vel ikke til å stikke under en stol at den ikke er ultravoldelig med anbefalt aldersgrense 18+

 

Ps : Det er laget leker av serien Black Lagoon, du kan jo se den. Det er i mine øyne en virkelig koselig barneserie... :!:

Lenke til kommentar

Det er laget leker av alt mulig da. Så det der syns jeg var et dårlig argument.

 

Som svar på tråden, så er jeg 19 år, født 1987, og er ikke redd for å være litt barnslig. :)

Husker når jeg var yngre, 14-15 år, da var det liksom SÅ skummelt å i det hele tatt se på noe som helst barne tv eller andre ting som kunne forbindes med å være barnslig.

Ting har forandra seg siden da...

Ser du spør etter mental tilstand også. Jeg har faktisk tatt en sånn test, og funnet ut at min mentale alder er 22 år.

Fornøyd?

 

At du syns historien og alt ved Naruto er latterlig, får bli din sak, men at du lager et stort nummer ut av at voksne folk ser på det, det ser jeg ikke helt poenget i.

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Jeg er 20år, personlig liker jeg ikke naruto lenger (såg mye før)

Men jeg skal inrømme at kanskje 1av10episoder er bra.

 

Det et det er en "barneserie" har vel lite å si på at fillerene til Naruto er så talentløst laget, at man rett og slett mister all interesse.

Jeg ser på det engang iblant ihåp om at de skal komme tilbake til historien(noe som ser ut til at kan ta veldig lang tid)

Lenke til kommentar

19 her og 87 modell :D Naruto en god serie så lenge den følger historien ja men kan forstå at animen blir tatt litt som barnslig ja. det er mye blod som er vekke og flere barslige scener i animen som er langt unna mangaen som jeg vil si er et par hakk høyere når det gjelder alvorlighet enn animen. Men barnslig eller ikke er jo opp til seg selv og bedømme :) for å si som Bamboocha: Man er ikke voksen før man innrømmer at man er barnslig ;)

 

Hvor gammel er du da cagalli og vil gjerne høre litt om dine grunner for at du ikke liker serien. Hva er det som gjør serien så mye mer barnslig enn Gundam Seed f.eks? Det med bamser og figurer av animer og at det blir sendt på barnetv i japan er ikke noen grunn i det hele tatt siden alle animer lages det alt mulig av ( de har en ti etasjers høy butikk i tokyo som bare selger slikt og alt er forskjellig) og det meste av animen sendes tidlig på kvelden.

Lenke til kommentar

Jeg ser på Naruto, og er 15 år.

 

Så hvis jeg skjønner deg rett så er altså alle anime serier som det blir laget leker/figurer til barneserier?

Er Trigun en barne serie?

 

Historien er da ikke latterlig? Er en stund siden jeg har sett på Naruto nå, men så vidt jeg husker var det ganske god historie.

 

Man får ikke inn alt med teskje, kanskje litt i begynnelsen, og thats it.

 

Min mentale tilstand også?

Helt i orden. Bortsett fra typiske tenåringstanker, men det teller ikke :blush:

Endret av Zappza
Lenke til kommentar

Ser det er flere her som likestiller leker med figurer, men det er jo helt feil. De fleste serier har samlefigurer og byggesett, inkludert Naruto.

 

Men leker er noe helt annet, se f.eks på alt det dritet som er laget til Pokemon, Digimon, Dragonball Z og vestlige serier som Transformers, Turtles og diverse Marvel serier osv osv osv.....og du finner haugevis av slikt dritt som er basert på Naruto.

 

 

Selv har jeg sett nesten 100 episoder av Naruto, tror jeg sluttet på noe med episode 90...da orket jeg ikke mer.

 

Serien er ikke kjedelig, men den er bare så utrolig latterlig. Historien er på nivå med handlingen i serier som Pokemon.

Lenke til kommentar

Rart at det tok hele 100 episoder før du navnsatte den som "barneserie"... :p

 

Vel jeg er 15 år, og synes Naruto er en ganske grei serie, og er som mange andre misfornøyde med fillerne. Det er sant at fillerne har gjort serien mer barneaktig, men den kan fortsatt ikke sammeliknes med Pokèmon, Digimon osv.

 

Hvis du mener at jeg er mentalt skada så har du virkelig et problem. Greit at du skal få mene at serien er dårlig, men å nedtrykke de som ser på er veldig urespekterende. :hrm:

Lenke til kommentar

Er 17 år, digger Naruto. Tror det er en serie som passer like bra, faktisk best for ungdom. Joda, kan være spennende for en 11-åring å se på, og morsomt, men jeg tror ikke de forstår på langt nær alt av serien. De forstår ikke følelsene til karakterene, og ikke hvorfor de gjør som de gjør, sannsynligvis fordi de ikke er gamle nok til å kunne kjenne seg igjen i dem. De har ikke vært skikkelig forelska, og de har ikke hatet, noe som er viktig for å kunne forstå seg skikkelig på karakterene i en serie som bygger seg på disse følelsene. Jeg ser ikke på Naruto fordi det er morsomt eller spennende (selv om det er det også), det som gjør serien så bra er at jeg kan kjenne meg igjen i flere av karakterene.

 

Og sånn by the way, etter signaturen din å dømme er ikke du den som skal snakke høyest om mental alder og tilstand.

Lenke til kommentar

19 år og ser Naruto bare fillerene blir ferdig.

Mental alder vet ikke helt, dro fram Digimon som et eksempel i et foredrag på vk1 engang ;)

 

Om Naruto er en barneserie eller ikke spiller ingen rolle så lenge jeg finner undeholdningen i den. Men jeg skjønner at når man er 15 år er det kanskje litt små kult å fremheve at man syns serien er barnslig fordi da ser man veldig voksen ut.

Endret av Ant1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...