Gå til innhold

[Løst] Hvorfor er X-Fi extreme music så billig nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg prøvde med en tråd for et par dager siden (link). Men min konklusjon var at det var X-Fi XtremeAudio og ikke Music som var til den nye prisen. Hvis du ser på Creative sine sider for bilder, så er i hvert fall Audio mye kjipere enn Music på build.

Men at det er en god investering er helt sikkert, særlig for Doom 3, BF2 / BF2142 fanboys.

 

edit: Hvis du tar varenummer fra shg.no "30SB079200000" paster i Google, så kommer XtremeAudio bulk opp!, meen , det har jeg ikke sett... :whistle: Så dere som bestiller burde stå på og få XtremeMusic (hvis dere har plexiglass i døra i hvertfall, eller trenger game port-midi?)

Endret av JoKr
Lenke til kommentar

Hvis det er Extreme Audio det er snakk om og ikke et Extreme Music,

så er nok prisforskjellen ganske stor vil jeg tro.

Dette da Extreme Audio ikke har hardware støtte for effekter i spill.

Vil tro at dette er en vesentlig del av lydopplevelsen for gamere,

så ville vel gått for et Extreme Music.

Lenke til kommentar

SHG linker iallefall til riktig kort.

 

creative

 

Selv om det er bulk, så er det innmari billig synes jeg iallefall. Hvem bryr seg om innpakninga... Bruker aldri det som følger med uansett :whistle:

 

På bestillingsbekreftelsen så står det iallfall

730352 Creative X-Fi Xtreme Music, bulk 2 367,00 734,00 NOK

 

Uansett så skal jeg ha kortet :p

Lenke til kommentar
edit: Hvis du tar varenummer fra shg.no "30SB079200000" paster i Google, så kommer XtremeAudio bulk opp!, meen , det har jeg ikke sett... whistle.gif Så dere som bestiller burde stå på og få XtremeMusic (hvis dere har plexiglass i døra i hvertfall, eller trenger game port-midi?)

 

Nå kommer jo også extreme music opp ved det søket :hmm:

Dansk webshop

Lenke til kommentar
Teite meg  :p

Jeg vil nå si det er shg som har driti på draget, og ikke deg. Men Creative vil at alle som ikke skal kjøpe XtremeMusic pga pris, skal ta den litt billigere X-Fi XtremeGamer. Klart det er merkelig at shg.no og shg.dk fremedeles har feil som shg.dk ble oppmerksom på 17/18.10.

Lenke til kommentar

Tenkte at dette var for godt til å være sant ja, men alt på shg's side sier jo at det er Xtreme Music og ikke Audio, utenom varenummeret. De kan vel ikke begynne å sende folk feil kort, kan de? Greit nok at de tar forbehold mot slike feil, men da bør de ihvertfall sende en mail, beklage feilen å høre om de vil ha kortet eller avbestille, eller bare sende folk det de har bestilt.

Endret av toygard
Lenke til kommentar

Man sjekker jo som oftest ikke opp varenummeret i google når man handler uansett butikk. Man skal jo gå ut ifra at opplysningene på sida er korrekte. Med mindre jeg får en mail som sier at de har gjort en feil, så kommer jeg til å kjøre på for å få extreme music i kassa.

De taper sikkert ikke noe særlig på at en to-tre kunder får seg billigere kort. Netshop hadde jo i sommer prisa 2gb sett OCZ ddr2 ram til 750 (de koster nå 2575,-). Fikk brikkene for det

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...