Krillekongen Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Jeg spiser hele greia jeg, med kjerne og stilk. Lenke til kommentar
aklla Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 jeg gjorde det med en pære en gang, ALT skulle ned, var ett helvete med kjernen og den spisse saken på bunnen... har aldri prøvd det med eple, men tror det blir noe av det samme... Lenke til kommentar
Axes Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Att folk skal lure på så mye rart... Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U4NJ3Omm Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Har en sånn snasen epledeler, som deler eplet opp i båter samtidig som det tar vekk kjernen. Med skall, røde og rødgrønne Men alle vet jo at mandariner er bedre! Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Små epler, som både er røde og grønne. Rett fra treet. De er sure, og gode. Lenke til kommentar
henrik_s Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Grønne epler med skallet på! Lenke til kommentar
K.. Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Norske epler er best, fordi de er syrlige og har en formidabelt delikat ettersmak. Mmmmh. Jeg får vann i munnen. Dessuten tror jeg epler inneholder et ester. Lenke til kommentar
Nevnarion Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 (endret) Grønne epler. Og skallet skal selvsagt være på. Like under skallet er der størsteparten av vitaminene ligger. Har hendt at jeg har spist hele eplet, med kjerne og stilk og klistremerke og alt. Men dette er ikke alltid å anbefale da det ofte fører til magesmerter i etterkant. Endret 24. oktober 2006 av Nevnarion Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Svelg det helt, gule epler er best btw... Lenke til kommentar
Mbang Skrevet 30. oktober 2006 Del Skrevet 30. oktober 2006 (endret) Spiser helst blå epler, hvor jeg bare spiser skallet og kjernen nei grønne epler er best! med skal og greier, deler gjerne opp i båter da:) EDIT: leif Endret 30. oktober 2006 av Mbang Lenke til kommentar
Kagee Skrevet 2. november 2006 Del Skrevet 2. november 2006 Epler skal spises grønne, med kjerne og stilk. Alt er jo spiselig, men de kan godt vaskes i kaldt vann først. 7139984[/snapback] Glemte å nevne at klistremerket nok bør fjernes - men eple må være grønt og hard - ikke disse myke grønne som nesten smaker rødt eller gult. Lenke til kommentar
reds Skrevet 2. november 2006 Del Skrevet 2. november 2006 Her går alt ifra kjernen og stilken i sluket. Sunt og ikke minst tøft. Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 2. november 2006 Del Skrevet 2. november 2006 Spiser røde, gule og grønne, men jeg har noen preferanser. Grønne: Kjempesure. Veldig viktig. Skallet skal skjæres i en lang strimmel og spises for seg selv. Så skal du kutte av bit for bit med en skarp kniv og spise. Røde: Melete epler er fy-fy. De skal være saftige. Spiser hele. Gule: Ofte norske epler. Spiser hele, og gjerne tidlig på sesongen. Sure og gode. Lenke til kommentar
Veronica Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 Jeg er allergisk mot epler, men bruker å belønne meg selv med ett en gang i blant. Da bruker jeg å skjære det opp i biter, for å minske reaksjonen som kommer etterpå. Jeg får enda mer vondt i tennene/tannkjøttet hvis jeg biter i det. Det er så godt Lenke til kommentar
Ronny73 Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 Rød Gravenstein , hard og saftig . 9 av 10 kjekke kjennere liker denne best. Er det sånn kutter som er på bilde du har blendik ? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå