Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

FRISPARK DER NEDE DA DIN JÆVEL!

 

Dette innlegget skal da ha vært tidsnok til å komme med i forrige innlegg!

 

Hold kjeft Myhre. soleklart frispark!

 

Der ble vi snytt for frispark. kommer inn farlig i taklingen der godsetspilleren!

 

Dra til helvete kukdommer! Ufortjent.

 

At det er potensiale i det vi driver på med har ingenting å si så lenge vi ligger under.

 

Latterlig forsvarsspill. Faen ta deg Sævarsson. Nå fikk vi ikke se straffesituasjonen på nytt igjen slik at vi ikke fikk se om det var dive som vanlig, men hva i helvete gjør du i markeringen da?!??!?!?! Keita har ikke lov til å passere dere! Kan vi gi faen i å kaste bort ballen hele tiden?!?!?!??!?!Brann:Dette er pinlig å se på! skjerp dere eller dra til helvete!!!!

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

DRA TIL HELVETE MOEN! KLART FRISPARK TIL Korken(?). Og A.Myhre driter seg ut som vanlig med å si at det var vanskelig å se om det var noe. Får se straffesituasjonen etter kampen og oppsummere, men det andre er ikke mål. Foreløpig så kommer godset til å gå ut av kampen med ett ran, men det kan enda forandre seg.

Lenke til kommentar

Nedrivningen av Birkelund som ikke ble noenting er ganske symptomatisk for kampen egentlig.

 

Strømsgodtset vinner kampen fotjent iallefall, vist ikkje finne skårer to mål ;)

 

Ganske ufortjent at vi ikke tar poeng i denne kampen...

 

Da har vi iallefall ikkje sett samme kamp. Den går på tv 2

 

Samme til deg. Og ja, den går på tv2.

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

At du kan si dette var ufotjent, det begriper eg ikkje. Brann henger ikkje med og sliter når Strømsgodtset setter opp farten. Berre en god Piotr gjør at resultatet var værre

 

I andre omgang rundspiller vi godset til tider. Men ja, i mye av kampen spiller vi som juniorer i forsvar. Ganske rart mtp at det er ett forsvar med meget habile spillere som er en del av ett lag vi skal forvente er med i gullkampen neste sesong. Men resultatet lyver en god del ja. har ikke sett staffesituasjonen i skikkelig reprise enda. Men Kovacs var involvert, så utelukker ikke noen ting. Og Jonsson sier at straffen var billig, så tar man med at vi blir snytt for frispark ved deres andre mål, så er vi fremdeles på 0-0. jævlig typisk at vi har dommerne mot oss. Forøvrig gjør U21-spillerne våre seg bort i dag. Føler at prestasjonene deres er litt opphauset. Flere av kampene deres i år, har ikke vært noe særlig.

Lenke til kommentar

Det er greit at Brann produsere noen sjanser i andre omgang, men det er vel noe man burde forvente. Men at du kan påstå at vi rundtspilte? strømsgodtset til tider i andre, da skal det jaggu lite til før vi rundspiller eit lag. Vi har ballen litt i laget og får til noen kombinasjoner og skaper noen sjanser, men det er da noe vi burde forvente av profisjonelle spillere?

 

Greit at det er habile spillere, men når dem nærmste får panikk når ballen nærmer seg vår 16 - meter, så er det noe som skurrer. Å dette er ikkje berre noe som skjer mot Strømsgodtset, men mot nesten alle lag.

 

Å straffen er klar, sævarsson henger mer etter kovacs enn det han fokuserer på å få tak i ballen. At han gjør dette i en situasjon som ikkje er farlig i utgangspunkter og dommeren står rett ved, er rett og slett IDIOTI.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...