Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
20 i Brann? Onstad? Han var veldig bra igår. Spørsmålet er om dette er det nivået han holder gjevnt over, om det er det, burde han fått mer spilletid. Eneste problemet var at Brann ikke hadde fart bakover, så hver gang Viking kontret kunne de jo jogge vekk, der savnet jeg Sigurdsson.

 

Hei , ja sigursson var en vikktig brikke . Men tror nå att brann må ut og handle litt snart ?

Lenke til kommentar

For hvilke penger? Ifølge Bruun Hansen skal stallen krympes enda litt til. De er ganske skakkjørt som en del andre. Nå har Thomas Haugland begynt å trene en dag i uken med Brann (ungt stortalent fra Løv Ham). Har spilt en del imot han, og tror han kan bli veldig stor. Håper Brann satser på unge lokale fremover, men det er nok bare en eutopisk drøm.

 

Så kommer Cato Hansen tilbake til vinteren. Han har jo storspillt. Samme gjør Amankwah (fanagutten i alta), spilt bra i år han og. Men tror ikke han har noe serlig fart, det kan bli et savn. Skal de selge blir det Huseklepp naturlig nok, og forhåpentligvis (men det skjer jo ikke) Gustavinho!!!!!!!!

Lenke til kommentar

Med tanke på spillet Brann har prestert denne sesongen er det totalt uforståelig at de har havnet på øvre halvdel av tabellen. Nilsen går stadig ut å unnskylder det dårlige spillet, at det ikke er slik vi skal fremstå, det er ikke dette vi øver på når man er på trening osv osv. Det hjelper ikke å si at vi vil fremstå annerledes, det var slik Tromsø spilte når han trente de, og det er slik Brann spiller nå. Er det spillerene som ikke kan bedre? Som ikke forstår noen ting? Ikke forstår jeg hva som skjer, spillerene som var så mye bedre før, får ikke til en enkel innsidepassning idag. Det er uforståelig.

Lenke til kommentar

Om du leser mine innlegg tidligere så er det ikke først nå varsellampen begynner å blinke. Et lag som vil kjempe om bronse skal ha 1 til 2 kamper i året hvor de spiller helt elendig, ellers skal de tape poeng i gjevne kamper hvor de vet de har spilt godt. Men Brann har ikke spilt godt i mer enn en til to kamper i strekk i år. Det er dette som får meg til å bli skeptisk

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...