Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Vil kjøpe brukt scooter.. Trenger forslag..?


Argyros

Anbefalte innlegg

Nei hu har kjørt den originalt hele veien, men det kan hende det har en sammenheng med at den har gått langt (13.000). Men uansett som den står nå: trenger ny sylinder, variatorreim, tror den også trengte ny forgasser og muligens ny potte. Ellers har det også vært mye trøbbel med den gjennom hele sommeren, scooteren har lugga og gått sakte, falt enormt mye ned i hastigheter i oppoverbakker og plutselig bare stoppa. De på verkstedet fant ikke ut hva det var engang...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Har sjølv ein Honda SFX og kan ikkje seie noko anna enn at scooteren går godt. I tillegg er den praktisk og kan brukast til å frakte det meste! :) Og den "fartsperreboksen" som er blitt snakka om er genial, trykk på knappen og den går i lusne 45km/t, sånn som den skulle ha gjort om den var original.

Skal forresten selje scooteren då lapp og bil er i hand *hinthint*^^

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
#6: All reklamering på forumet er forbudt. Det samme gjelder informasjon om nettsteder med innhold i strid med våre retningslinjer og/eller lovverket. Rasistisk, pornografisk eller diskriminerende materiale er også totalt forbudt, samt rekruttering til pyramidespill, MLM og liknende. Dette gjelder også linker til typiske "flest-klikk"-systemer som f.eks. Outwar, Foxwar osv. Brudd på disse reglene kan medføre advarsler eller tidsbegrenset/permanent utestengning.

Alle poster relatert til reklame og kjøp/salgshandlinger er fjernet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...