Gå til innhold

LCD: 1x 19'' eller kanskje 2x17'?!?


germ

Anbefalte innlegg

Ble for noen uker siden overtalt til å bli med i noe Pyramidespill lignende greier. Var superskeptisk men pengene fosser jo inn! Har lenge tenkt på en Samsung 191T, men så lurer jeg på om jeg heller skal kjøre 2x17 171S? hva syntes dere. Er ikke så veldig mye spilling på meg, og hadde jo sett utrolig porno ut.. Driver med Web, Videoredigering, noe spill ++

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg syns du burde gå for 17" x 2 !!!

 

Mye mer imponerende og du har desuten to bra skjermer og det er faktisk veldig praktisk (hvis du bruker riktige innstillinger da) fordi man kan ha to program/vinduer i fullskjerm oppe samtidig. Dvs at du kan gå på internett på den ene mens du styrer musikk eller skriver med den andre...

 

Du er heldig hvis det har gått bra med deg, for jeg vet om mange som hadde litt u-flaks met sånt pyramidetull.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke noe i mot at du "skryter" av pengene dine... For å si det som det er synes jeg på en måte det er hyggelig å høre om folk som har rå til litt luxus!

 

Jeg hadde kjøpt tre stooore flatskjermer (med kort kant) og matrox pharalelia eller hva **** det heter, det kortet med tre-skjerm mulighet (3xDVI !!!!!!!)

 

Bare hvis jeg hadde hatt rå da... (noe som jeg ikke har foreløbig)

 

Men du burde kjøpe to sorte skjermer (ser så sykt stilig ut!) ! OG ha Chieftech eller LIanLI eller noe annet fint kabinett i sort farge.

 

Jeg ville også kjøpt den nye trådløse sorte tastatur og mus-pakka fra logitech (den med delt tastatur, sykt digg, men du kan jo også kjøpe vanlig helt rett tastatur...)

 

Poenget mitt er bare at når man først har to tøffe skjermer (kjøp eizo eller samsung!!! :grin: ) så burde resten passe til og helst i sort for det ser som sagt sykt stilig ut!

 

Nyt pengene dine du!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-07 20:01, skrev svortevik:

Quote:


Den 2002-11-07 17:41, skrev SnowDOG_:

Svortevik: SHUT UP! la nå fyren få glede av pengene sine. I know i would
:grin:


Er greit at han har penger, men trenger vel ikke fortelle det her. Synes du alle som har penger skal ta en tur inn her på forumet og fortelle oss om det? Vet hvertfall at jeg ikke er her inne for å lese om andre sine penger.

 

Lukter litt god gammel norsk jantemisunnelse her :smile:

 

2 mindre skjermer vs 1 stor skjerm problematikken.. Jeg er ikke sånt uten videre enige med det andre her, det kommer an på hva du vil bruke maskinen til. 2 skjermer er veldig praktisk dersom du arbeider mye på datamaskinen med plotting, programmering, grafisk arbeid etc hvor det er praktisk å ha oppe mer enn ett vindu av gangen. Dersom du derimot har tenkt å bruke maskinen fortrinnsvis til spilling, surfing, videotitting og denslags kan det være bedre/mer praktisk å ha 1 stor skjerm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...