Gå til innhold

Hva har man på brødskiva med egg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147
Jeg pleier å ha salt :hmm:

7133068[/snapback]

 

Her mener jeg det er på tide å skille egget fra hvitten ... :)

 

Hardkokte egg: Majones, laks, eller ansjos, tomat/agurk, salt og pepper.

Bløtkokte egg: Nykvernet salt/pepper, og til nød litt ansjos, kan også være snadder med litt finhakket løk.

Speilegg: Bacon, eller freste skinkeskiver, salt og pepper, ketchup såklart.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
PencilCase: Hvordan får du til å ha 5 innlegg i en så kort og "meningløs" tråd?

7133905[/snapback]

 

Jeg egger meg opp :p

 

Edit: Jeg mener "den" egger meg osv... :)

 

Edit2: For å være ærlig så er eggtilberedning en så enkel, og likevel så avansert tilberedning at den fortjener oppmerksomheten fra en gammel kokk.

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar
Jeg spør igjen, hvorfor er det så in med kaviar/majones på egget? Jeg har _aldri_ hørt om det før jeg så denne tråden. Når jeg leste førstepost trodde jeg det var trolling.

7199071[/snapback]

Tja, de fleste i familien min spiser det, de er alle fra Finnmark. Her i Akershus tror ikke folk på meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...