............... Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Jeg og en kamerat diskuterer om hva man har på brøskiva sammen med egg. Hva er vanlig for dere å ha på, Kaviar eller Majones? (Dette er ikke en tellertråd, vi greier bare ikke bestemme oss for hvem som faktisk er "vanligst") Og jeg vil ikke ha noe gulost - hvitost skit.. Lenke til kommentar
fatzalore Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 jeg bruker å ha tomat på Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Ingen av delene. Salt. Hvis jeg måtte ha et av dem hadde jeg valgt kaviar. Lenke til kommentar
Killerquo Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Kaviar er jo en slager til hardkokt egg. I tillegg er grovkverna pepper, salt og kanskje litt tabasco på bløtkokt egg på rista loffskive herlig. Gjør det bløtkokte om til speilegg og legg til bacon, og du har no enda litt bedre Lenke til kommentar
arniethfc Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 majones er best da! Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Okay, smør, litt majones, gaffelbiter, egget, kvernet pepper/salt, skyllet ned med iskald lettmelk, og et litt overbærende sideblikk til "vennen", som sitter klar med en velvoksen bleie ... Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Vi snakker kokte egg, right? Isåfall; Salt og pepper for min del Lenke til kommentar
............... Skrevet 20. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 20. oktober 2006 Vi snakker kokte egg, right?Isåfall; Salt og pepper for min del 7113528[/snapback] men, hvis du måttte valgt da? Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Liker ikke noen av dela særlig godt da. Majones bruker jeg kun på Makrell i tomat (med agurk oppå). Kaviar bruker jeg aldri Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Røykalaks folkens, røykalaks! Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Røykalaks folkens, røykalaks! 7113576[/snapback] Jada, med rause mengder mayo og egg Lenke til kommentar
............... Skrevet 20. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 20. oktober 2006 Røykalaks folkens, røykalaks! 7113576[/snapback] er det virkelig det vi snakker om? les første post.......... Lenke til kommentar
Rebel-Rider Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Røykalaks folkens, røykalaks! 7113576[/snapback] Det sverger jeg også til, men kaviar og/eller majones på egg? ugh Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 jeg bruker alltid kaviar... majones høres ikke godt ut. Lenke til kommentar
BigJackW Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 kaviar FTW! 7113463[/snapback] just in case Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 20. oktober 2006 Del Skrevet 20. oktober 2006 Bløtkokt egg med salt og kvernet pepper. Hardkokt egg med røkelaks, mayo og kvernet hvitpepper. Lenke til kommentar
............... Skrevet 20. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 20. oktober 2006 (endret) Jeg og en kamerat diskuterer om hva man har på brøskiva sammen med egg. Hva er vanlig for dere å ha på, Kaviar eller Majones? 7113454[/snapback] Bløtkokt egg med salt og kvernet pepper.Hardkokt egg med røkelaks, mayo og kvernet hvitpepper. 7113735[/snapback] host.. KREMT (ikke for å være drittsekk. Men jeg bryr meg ikke hva annet du har på skiva) Endret 20. oktober 2006 av karlsn Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå