Gå til innhold

Den store Snowboardtråden


jacoP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Den første linken var veldig mange forskjellige å velge mellom, den andre såg kul ut. Ser ut som at de har hatt det skikkelig gøy når de har laget den, også hadde den litt old school feel uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hva. Hvor kan man få tak i den? Det står bare at den er lagt inn som innstikk i forskjellige snowboard-blader i løpet av høsten. Evt hvilke?

 

Men, det jeg mente med spørsmålet mitt var:

 

1. Kan dere anbefale en bra og ny snowboard film på blu-ray

2. Hvilke filmer fra i år er deres favoritter? Konkrete eksempler takk :)

 

..og gjerne linker til hvor jeg kan kjøpe de.

Lenke til kommentar
Hei. Tenkte jeg skulle kjøpe nytt brett siden det jeg har nå begynner å bli ganske slitt. Jeg kjører for det meste over hele fjellet. Både på toppen av fjellet i løssnøen og i parken. Tenker jeg skal gutse litt mer i år og lære meg nye triks, samtidig som jeg skal kose meg i løssnøen og skogen. Regner med at jeg derfor trenger et allround brett. Jeg er 197cm høy og det brettet jeg har nå er 163cm og rekker meg til skuldern. Vet ikke om det er kort/passe/langt til meg. Jeg trenger også bindinger til brettet og nye boots. Vil helst at bootsa er hvite, men alt funker jo. Tenker at makspris er 8-9 lapper for alt til sammen.

 

Noen som har tips?

Jeg bumper denne pga ny side.

Boots ville jeg prøvd i butikken til du finner noen som sitter bra på foten. Kjøp ca samme størreslse som du har i joggesko så går det fint. Mange har en ide om at boots må være store for å få plass til masse sokker, dette er feil. Ett par tynne supersokker holder i mengder. Jeg bruker samme størrelse boots som pensko. Om du er i Oslo er White Water, Fluid, Sk8SrfSno, What's Up, Swag, Antons Sykkeldelisk og Bikes and Boards bra plasser å prøve boots.

 

Oppsett jeg mener funker til allmountain jib orientert freestyle for en kar på 2 meter:

  • Nitro Misfits 159, Union Force bindinger og ThirtyTwo Lashed boots
  • Burton Custom V-rocker 159, Burton Mission binding og Burton Shaun White/Moto boot.
  • Rome Agent 159, Rome 390 nindinger, ThirtyTwo Ultralights boots.

Egentlig er det bare å mixe og matche.

 

Med 8-9K kommer du langt. Om du er i Oslo burde du stikke innom to-tre av White Water, Fluid, Sk8SrfSno, What's Up, Swag, Antons Sykkeldelisk og Bikes and Boards og høre hva de anbefaler til deg samt hva de tar for en full pakke.

 

For litt inspirasjon kan du klikke her.

Syns Burton Custom V-rocker høres bra ut. Blir de billigere nå i 2010? Noen som veit hvor jeg kan kjøpe det? Eller har bedre anbefalinger til allmountain-brett til meg på 197cm?

 

Edit. Vil bare si at jeg har stått på brett i 7 år og har det basic'e inne. Dette blir mitt tredje brett så vil derfor at det skal være ett kvalitetsbrett, med bra bindinger. V-rocker funker bra, eller? Andre bedre brett?

Endret av Djfreedo
Lenke til kommentar

Jeg ville nesten anbefalt Custom eller Mission til Twin, ser for meg at de har fleks som passer. Men, går du for Cartel får du uansett en av de beste allround bindingene på markedet.

 

Alternativt kan du velge Union Force, den er bunnsolid og passer til det meste, men forhør deg om det følger med disker som passer til Burton sitt 3-hulls opplegg før du kjøper.

Lenke til kommentar

Er det forresten noen som kan fortelle meg hvor i Oslo det er best utvalg på goggles? Jeg må kjøpe nye i år da mine trofaste A-frames døde etter ti års bruk ifjor. Har vært på Swag og AntonSport i Bogstadveien og på Swag Byporten men ingen av de hadde godt utvalg. Tenker i utgangspunktet å kjøpe Oakley's pga at av alle merker jeg har prøvd så synes jeg at Oakley's har de beste linsene.

Endret av Solaar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...