Gå til innhold

Prosjekt musikk på nett


Anbefalte innlegg

Hei! Menoli utvider sitt team og vil ha DEG med! Det forutsettes at du er musikkinteressert, gjerne spiller et/flere instrument (ingen forutsetning) og skriver rimelig godt norsk.

 

Menoli skal nå utvikle sitt prosjekt med å lage et nettsted som omhandler MUSIKK! Og i den forbindelse trenger vi å samle flest mulig musikkinteresserte for å få et bra og innholdsrikt nettsted. Vi trenger både skribenter, som skal skrive nyheter og omtaler om band/artister, instrumenter, elektronikk i forbindelse med musikk (eksempel lydkort, musikkanlegg osv osv) og mye annet som kommer.

 

Det vil bli gode muligheter for amatørband/artister som melder seg som skribenter, å få sin musikk publisert på vårt nye nettsted.

 

Høres dette ut som noe for deg? Send oss en epost om deg selv / bandet ditt, om din musikkinteresse, og om hva du kunne tenkt deg å skrive om på vårt nye nettsted. Eposten sendes til [email protected]

 

 

 

(oppfordringen over er et sitat fra prosjektleder i Menoli)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vil foreløpig ikke være noen lønnsutbetaling til de som deltar i prosjektet, men det er muligheter for å få profilert sine skriveferdigheter, være med på et spennende prosjekt, og i tillegg gode muligheter for artister og band å markedsføre seg selv på nettet. Det vil også være muligheter for billigere/gratis billetter til musikkarrangement, og muligens også betaling etterhvert som nettstedet får opp antall besøkende.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...