Gå til innhold

Første patch til Gothic 3 allerede ute!


Anbefalte innlegg

Piranha Bytes visste at spillet deres var buggete. For buggete til at de bare kunne sitte der og nyte dagen. Så sekundet etter at spillet hadde "gått gull", begynte de på en patch. Denne patchen har nå kommet ut, og den skal fikse mange av de styggeste feilene som spillet har å fare med. De jobber også for å få flere patcher ferdig med tiden.

 

Den første patchen er faktisk på hele 60mb, og kan lastes ned fra blant andre Gamershell.com og VGPro.com.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes spillet går litt glattere etter at jeg installerte patchen. Ellers så har jeg merket to bugs som ikke var det fra før, som kom i patchen. Den ene er at noen objekter, særlig planter, fremdeles er ufokuserte på nært hold når du har på Depth of Field, og at soleffekten ikke blir borte om natta.

Lenke til kommentar

Om din PC er mye dårligere enn broren din sin, tror jeg egentlig du bør sette deg på broren din sin PC med en gang. Jeg har en litt kraftigere PC enn broren din, og det går langt ifra glatt. Jeg kjører på 1152xettellerannet oppløsning, med instillingene satt til "High" (altså høyest).

 

Jeg vet ikke hva patchen fikser, men jeg spilte ikke spillet før jeg patchet. Jeg har (etter å ha patchet) ikke opplevd en eneste betydelig bug. Bare noen knøttsmå bugs som ikke engang er nevnverdige (slik som at hodet til spilleren ikke kaster skygge).

Lenke til kommentar

DirectX 9.0c fra august følger med på DVD-en. Tipper den holder. :)

 

Selv slet jeg med at spillet frøs maskina mi etter fem-ti minutter spill. Måtte ta en kald-boot for å få den igang igjen. Etter å ha sjekket litt, viste det seg at man må opp på 90-nivå av nVidia-drivere... Siste offisielle skjermdriver til min bærbare arbeidsstasjon var på 80-nivå, så da måtte det litt triksing til med inf-filer på ny versjon av driverene for å få dem installert. ;) Funker supert nå. Spilte nettopp en halvtime uten et eneste problem. Det dukket også opp noen flere effekter som ikke var aktivert på de gamle driverene; plustelig så det litt mer next-gen ut. :D Vel, nesten uten et eneste problem. Spillet låste seg da jeg skulle avslutte det, men ingenting som oppgavebehandleren ikke kunne håndtere. ;)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+98123897187934

Jeg har også lagt inn patch, og anser spillet som like dårlig med som uten. Det er noen gedigne bugs i dette spillet, selv om det ser pent ut og muligens har potensiale...

Så inntil noe seriøst skjer på patch-fronten blir dette spillet liggende på hylla, desverre.

Lenke til kommentar
Jeg har også lagt inn patch, og anser spillet som like dårlig med som uten. Det er noen gedigne bugs i dette spillet, selv om det ser pent ut og muligens har potensiale...

Så inntil noe seriøst skjer på patch-fronten blir dette spillet liggende på hylla, desverre.

7065413[/snapback]

 

Egentlig ganske godt å høre, siden jeg ikke har tid til å spille det nå likevel så er det bare å vente til det har kommet en del patcher.

Lenke til kommentar

Har store grafiske problemer med skygger som blinker alle veier, lys som slår seg av og på, diverse andre ting som blinker eller ser rart ut og... ja en del kræsj. Dette er med patch installert. I tillegg er slåssingen til tider VELDIG buggete og irriterende.

 

I tillegg har det en irriterende copy protection som bruker 1 min på å i det hele tatt begynne å starte spillet, fordi den finner ut at den skal spinne rundt på DVD'en i årevis først. Dette er det samme hver gang jeg "quick" (lol)-loader, som går fra ca 40 sekunder til 3-4 minutter, alt etter hvor lang tid den bestemmer seg for å spinne DVD'en...

 

Avsluttet spill-sessionen min nå i frustrasjon over både quickload og combat-bugs. :/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...