Gå til innhold

Den Store 7900GTO Tråden


Din_Laban

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvor mange innlegg i denne tråden er da ikke offtopic?

 

Jeg har et problem med skjermkort fargene.

Når jeg spiller eller gjør andre ting, er fargene krystal klare.

MEN, når jeg skal se film. Da er bildet ALT for mørkt, og det er farger der som ikke ligner grisen!

 

Noen som har opplevd det samme? Noen idèer?

7324616[/snapback]

samme problem her, da jeg hadde kun et GTO kort var alt bra, når jeg satt inn den andre og kjørte SLi ble det skikkelig mørkt i alle videoer, alle farger er veldig sterke og mørke. Jeg fikset det hele ved å gå inn i nVidia control panel og stilte litt på Gamma og andre slike instillinger. merker ikke noe av problemmene nå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Vel jeg har floppy og den viser deg i Windows og lyser heletiden, men den klarer ikke å lese det som er på disketen :thumbdown:

7337058[/snapback]

 

Vanlig feil.. dvs. å koble kabel feil vei (noe som er lett å gjøre på floppy). Da lyser "aktivitets-LED" konstant.. og floppy kan ikke brukes.

 

Bortsett fra det.. (og at det er like greit å kvitte seg med floppy).. så er det minst like greit å lage en bootbar CD med alt av BIOS-releaser for flashing.

 

Selv holder jeg meg til Windows-baserte flash utilities.. :)

Lenke til kommentar

Hei, igjen.

Jeg har et problem, er ikke sikker på om det er skjermkortene eller HKet sine drivere sin feil. :hmm: Men det er i allfall nVIDIA.

Jeg får opp denne (se under) feil meldinga. Jeg vil helst ha fjerna den brannmuren, og lurer på hvordan. Jeg får da ikke lasta opp noe i det hele tatt, for de som kjenner til denne typen nedlastning, vet at opplastning er et must.

post-110750-1164370687_thumb.jpg

Lenke til kommentar
litt offtopic, men har bare dårlige erfaringer med nvidia firewall! På det gamle dfi nf4 hovedkortet mitt hadde det ein lei tildens til å blokkere alt internett og lan trafikk og så nekte meg å slå firewallen av.

7350949[/snapback]

 

Jeg vet ikke hvor/åssen jeg slår den av. Er den godt gjemt?

Vil helst ha den av jeg. PM meg viss du kan dette, og du som kan dette kan hjelpe meg via fjernhjelp på msn. Sender msn adr i PM

Lenke til kommentar

Ontopic:

Ja, jeg vet. Har ikke mye tid nå, men jeg vet at jeg kan klokke core på begge skjermkortene til ca 725MHz hvis jeg voltmodder. Tror dere jeg klarer 11000 hvis jeg klokker SLi oppsettet mitt til la oss si 720/850?

 

Oftopic:

Stepping er CCBYE 0630UPMW. Etter at AMD har senket prisene på Opteron CPUene ble de ganske mulig å kjøpe. Måtte betale litt under 4000kr inkl. frakt for den der, og den bestilte jeg fra Advance.no. Man må vente par dager før de får det på lager, tok ei uke før jeg har fått den. Kan vel få tak i en 1210 eller noe til 1900kr eller noe, se prisguide. Kunne såklart bytte til C2D for de pengene, men gidder ikke. Venter til K8L og putter den inn når den kommer.

Lenke til kommentar
Hmm vansklig å si, mne jeg stopper på 723 og det er uten vol mod har jeg på 724 så for jeg halv ytelse !

7355236[/snapback]

Ja, det er en del folk som fikk GTO kort som klarer over 710MHz, jeg var uheldig og fikk to kort som klokker identisk på core og minnet og som klarer ikke mer enn 701 på core. Derfor må jeg voltodde for å kunne klokke like langt som noen klarer uten noe voltmod :no:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...