Gå til innhold

Xbox 360 - Informasjon, FAQ og Guider


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.expert.no/product/product.aspx?...tifier=B4J00120

 

Er det denne Xbox Zaphyre som har lavere støynivå og ikke blir like varm ? xbox core, premium er de gamle.. elite har bare oppgradert med hdmi o.l, Zaphyre og falcon har mindre støynivå, lavere varme,hdmi etc ? hva er forskjellen mellom zaphyre,Falcon og Elite ?

 

Er ute etter den nye xbox`en som bråker litt mindre og ikke blir så varm hovedsaklig.. Men går i surr når det gjelder alle de forskjellige.

Lenke til kommentar

For en som vil kanskje kjøpe en ny xbox 360 som har hdmi, ikke utvikler så mye varme som før, og har litt mindre støy..Hvilken skal man kjøpe ? ( trenger ikke mer enn 20gb, vet ikke om jeg skal ha den på nett engang, vil kanskje bare spille singelplayer på den ). Er det den nye Zaphyre man skal gå for da ? eller en nyversjon av Premium, eller en Elite, eller en Falcon (hvis det også kommer) ?

Lenke til kommentar
Hva er forskjellen mellom de nye premiumene og Zaphyre ? og hva er forskjellen mellom Premiumene/Zaphyre og Elite ?

De nye premiumutgavene av 360 har en brikke som gir HDMI-ut, men bruker fremdeles Zephyr, og 90nm produksjonsteknikk. Vil du ha en 360 som utvikler mindre varme, må du nok pent vente til maskinene med Falcon-brikkesettet er kommet ut. Disse er for tiden i produksjon, men det vil nok ta litt tid før de kommer hit.

 

Ellers så er det ikke viftene i 360 som lager mest støy, det er DVD-drevet. Riktignok er det kommet versjoner som støyer mindre, men fremdeles bråker den mye. Selv har jeg en PS3, som jeg knapt hører når den går, men det er mye pga. at Blu-Ray-drevet spinner med lavere hastighet. Har tenkt å kjøpe en 360, men tror jeg venter til det nye brikkesettet kommer. Stabilitetsmessig vil det nok være en fordel å vente på falcon, men jeg tviler på om det totale støynivået blir så mye lavere. DVD-drevet overdøver uansett alt.

Endret av enl
Lenke til kommentar
Okai = ) Er det de med nummer 734 eller hva det var, som man måtte kikke etter da ?

Vet ikke hva LOT-nummeret vil være, men sannsynligvis vil det stå "Falcon" på en av klistrelappene på esken. Maskinen vil nok også få en ny SKU. Nåværende (x360 med HDMI), er B4J-00120.

Lenke til kommentar
Var ned å så på Halo maskinene, de hadde No. X13-751 etc... 06/07 ..

 

Er de blant de som har alt det nye da eller ?

Har hørt at flere som har kjøpt Halo 3-edition-maskinene har fått falcon, både her og i USA, så sjansen er absolutt til stede. Selv synes jeg microsoft har pimpet maskinen litt for mye, samt at spillet Halo 3 ikke følger med.

 

How to see if you have a 65nm (Falcon) console

Hvis dette stemmer, skal Halo-maskinene du så på ha 65nm CPU.

Endret av enl
Lenke til kommentar

kjøpte Xbox 360 på mandag på Expert. Tror jeg gjorde faktisk et godt kjøp. Det som jeg syns var merkelig var at de solgte Core for 2800, mens Xbox 360 (dvs den bedre versjonen) kostet 2499. Kjøpte også Halo 3 for 449 kr.

 

Jeg har kikket litt rundt som for eks på spaceworld, elkjøp, platekompaniet så har Halo 3 kostet fra 549-599, mens på Expert kostet det 449 kr. Det er vel bra pris?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...